Zbrojovka oslaví kulaté jubileum 9. června, vrcholem bude zápas se Slovanem Bratislava

Zbrojovka oslaví kulaté jubileum 9. června, vrcholem bude zápas se Slovanem Bratislava

Liga v sobotu končí, ale sezona ještě ne. Před námi je zlatý hřeb roku 2013, oslavy stoletého výročí našeho klubu. Rezervujte si na něj příští neděli 9. června, bude to stát za to!

Sportovní den v Králově Poli odstartuje charitativní ZBROJOVCUP, který pořádá občanské sdružení Zbrojováci. Hrát se bude od 9.00 do 15.00 na tréninkových hřištích, turnaje se zúčastní 16 týmů.

Po turnaji se otevře házenkářské hřiště mezi halou a fotbalovým stadionem, kde budou probíhat soutěže pro děti. Úderem páté začne koncertovat Lidopop a spustí se autogramiáda hokejistů Komety, na kterou naváže podpisová akce fotbalových mistrů Zbrojovky 1978. Právě výběr hráčů Komety, jejich fanoušků na straně jedné a výběr bývalých hráčů Zbrojovky na straně druhé bude prvním velkým lákadlem sportovního odpoledne. Oba týmy se utkají na hlavním stadionu v nefalšovaném fotbalovém utkání. Nominace se ještě upřesňuje, ale na trávník zcela jistě vyběhnou hráči, kteří dříve či v nedávné minulosti šířili slávu nejen Zbrojovky, ale i Komety…

Atmosféru sta let klubu o půl osmé večer připomene vyhlášení ankety „Zbrojovák století“, kterou organizoval Brněnský deník Rovnost. Zde se veřejnost poprvé dozví, kdo byl za sto let NEJvětší hvězdou brněnského fotbalu všech dob.

Slavnostní den vyvrcholí ve 20.00 přátelským utkáním současného týmu Zbrojovky s aktuálním slovenským mistrem Slovanem Bratislava, pro něhož tímto utkáním začne příprava na nový ročník ligy. Tečku za večerem napíše ohňostroj.

VSTUPNÉ: 100 Kč, držitelé permanentek, karty Zbrojováka, důchodci a studenti 50 Kč, děti do 160 cm výšky zdarma. Vstupenky jsou k dispozici v síti tricketportal a bude možné si je zakoupit i během sobotního utkání se Slováckem u pokladen stadionu.

Přijďte oslavit 100 let Zbrojovky, těšíme se na Vás!

další články

Remízu s Vyškovem zařídil Alijagić
A-tým
20.04.2024 | Daniel Král. FOTO: Petr Nečas

Remízu s Vyškovem zařídil Alijagić

D R N O V I C E - Po výhře s Jihlavou se Zbrojováci vydali k dalšímu utkání do Drnovic, kde svá...
Změna otevírací doby Fanshopu
Ostatní
19.04.2024 | Martin Lísal

Změna otevírací doby Fanshopu

B r n o - Oficiální zbrojovácký Fanshop přechází od pondělí 22. dubna na novou otevírací dobu. Nyní...
PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....