SOUHRN: Zbrojováci na hostování

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - Během uplynulého víkendu se opět objevili v akci i hráči Zbrojovky na hostování. Bylo jich tentokrát pět, šestý se do hry z lavičky nezapojil.

Dominik Kříž v úvodu jara naskakoval spíše do závěrečných pasáží zápasů, tentokrát jej ale Příbram vyslala do boje už v 53. minutě. Voltra střídal za stavu 0:1 pro domácí Karvinou, ta navíc přidala druhý gól a potvrdila dobrou jarní formu. Příbram naopak se 14 body zůstává poslední.

Na chvostu tabulky zůstává i slovenské Pohronie. To na jaře zpevnilo defenzivu, na čemž má podíl i Petr Pavlík, který v Michalovcích odehrál znovu celé utkání. Potýká se ale s produktivitou, ani ve čtvrtém utkání nevstřelilo branku a podlehlo 0:1. Předposlední Nitra díky výhře v Senici odskočila Pohronie na tři body, na čemž se nejbližší týdny nic nezmění - slovenská nejvyšší soutěž byla s ohledem na nařízení vlády pozastavena (konkrétně nejbližší dvě kola).

Stejně jako Zbrojovka zahájil jaro ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE i tým Líšně. Na hřišti Hradce Králové se v základní sestavě objevili i Jakub Černín (odehrál celý zápas) a Martin Zikl (byl střídán v 78. minutě). Ondřej Vintr se z lavičky do hry nedostal. Líšeň si ze hřiště favorita odvezla cenný bod za remízu 1:1.

Soutěžní debut si ve Vyškově odbyl David Moučka. Tým kouče Trousila nezačal duel v Uherském Brodě ideálně a prohrával už 0:2, nakonec závěrečným vzepětím v poslední čtvrthodině dosáhl na remízu. David sehrál celé utkání.

další články

Změna otevírací doby Fanshopu
Ostatní
19.04.2024 | Martin Lísal

Změna otevírací doby Fanshopu

B r n o - Oficiální zbrojovácký Fanshop přechází od pondělí 22. dubna na novou otevírací dobu. Nyní...
PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....