OHLASY: Trenér Machálek po utkání v Trenčíně

OHLASY: Trenér Machálek po utkání v Trenčíně

B r n o - Zbrojováci nalezli v osmém utkání zimní přípravy podruhé přemožitele. A opět to bylo na Slovensku, kde Zbrojovka v napínavém utkání podlehla domácímu Trenčínu 2:3.

“Bylo to poučné utkání s kvalitním soupeřem. První poločas snesl z naší strany přísnější měřítko, nebyli jsme ale tak dominantní a ukáznění, jak by bylo potřeba. Neproměnili jsme několik nadějných situací, za to jsme byli potrestáni. Do druhé půle jsme po střídání nevstoupili optimálně a Trenčín naše ztráty potrestal,“ hodnotil duel trenér Machálek.

„Inkasované branky si ještě rozebereme a podrobně prostudujeme, ale byly zbytečné a stálo nás pak hodně úsilí na to reagovat. Do zápasu jsme se dokázali ještě vrátit proměněnou penaltou, ale na vyrovnání už jsme nedosáhli. Hrálo se dnes hodně nahoru dolů, zápas byl náročný na běhání. A ukázal nám věci, které nás až vyděsily. Víme, co nás trápí, nedohráváme situace jeden na jednoho. Máme na čem pracovat,“ zdvihá Machálek varovně prst.

Do utkání zasáhl po delší pauze Peter Štepanovský, po zranění se vrátili také oba gólmani. „Peter hrál nějakých třicet minut, jeho pauza byla hodně dlouhá, musí se do toho postupně dostat,“ ví Machálek, který na konci utkání musel stáhnout ze hry po tvrdém faulu Adriána Čermáka. „Faul to byl nehezký a zbytečný. Doufám, že Adrián bude v pořádku,“ zakončil trenér.

Zbrojovku čeká další utkání v sobotu 15. února, kdy hostí na umělce v Líšni slovenskou Podbrezovou. Výkop je naplánován na 10:30.

další články

VIDEO: Hektický týden, pousmál se Štepanovský
A-tým
20.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Petr Nečas

VIDEO: Hektický týden, pousmál se Štepanovský

D r n o v i c e - Ne, tenhle borec ještě neřekl poslední slovo! Peter Štepanovský se v tomto týdnu...
VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Vyškovem
A-tým
20.04.2024 | Martin Lísal

VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Vyškovem

D r n o v i c e – Sobotní dopolední utkání ve Vyškově nabídlo nakonec dvě branky, po jedné na každé...
Remízu s Vyškovem zařídil Alijagić
A-tým
20.04.2024 | Daniel Král. FOTO: Petr Nečas

Remízu s Vyškovem zařídil Alijagić

D R N O V I C E - Po výhře s Jihlavou se Zbrojováci vydali k dalšímu utkání do Drnovic, kde svá...