Bariš po poháru: Prohráli jsme, takže mě gól moc netěší

Bariš po poháru: Prohráli jsme, takže mě gól moc netěší

J a b l o n e c - Slovenský záložník Damián Bariš byl ve včerejším pohárovém utkání na hřišti Jablonce hodně vidět. V první půli trefil povedenou ranou břevno, ve druhé dokonce skóroval. K postupu to ale bohužel nakonec nestačilo, Zbrojovka podlehla 2:3.

"Řekl bych, že to z naší strany byl celkem dobrý zápas. Vstoupili jsme do něj aktivně, dali břevno a pak první gól. Poločas byl výsledkově vyrovnaný, po něm nás domácí trochu zatlačili. Ustáli jsme to, trochu změnili rozestavení a dokázali vyrovnat. Velká škoda, že jsme na konci inkasovali zbytečný gól," bilancoval Bariš po utkání.

"Jablonec je nadprůměrné ligové mužstvo, v tabulce je třetí. Dokázali jsme s nimi hrát otevřený fotbal a je škoda, že se to na konci zlomilo. Soupeř rychle rozehrál standardku na půli, míč se poté ještě odrazil k Doležalovi a ten střílel do odkryté brány," mrzelo Bariše.

Ten se mohl zapsat mezi střelce už v 6. minutě, kdy napálil odražený míč do břevna. Někteří hráči už měli ruce nad hlavou, míč se ale zřejmě odrazil před brankovou čáru. "Ze svého pohledu jsem to moc vidět nemohl. Ani jsem neslavil, kdyby to byl gól, rozhodčí by zapískal, takže jsem se nehádal. Jsem rád, že se mi povedlo dostat se do zakončení; škoda, že z toho nebyl gól."

Chuť si čtyřiadvacetiletý záložník spravil ve druhé půli, kdy využil zaváhání Jablonce a přelstil gólmana Hanuše. "Věděl jsem, že budu u míče první. Původně jsem chtěl gólmana obstřelit, nakonec jsem si jej s ohledem na jeho pohyb obhodil, zasekl obránce a byl z toho gól. Bohužel nám nebyl k ničemu, takže mě to ani moc netěší," uzavřel Bariš.

další články

Zápasový bulletin na utkání se Spartou B
A-tým
29.03.2024 | Martin Lísal

Zápasový bulletin na utkání se Spartou B

B r n o - V den utkání je tu samozřejmě i čerstvý zápasový bulletin, který je k přečtení online na...
U13: Šest gólů a výhra na Sigmě!
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U13: Šest gólů a výhra na Sigmě!

O l o m o u c - Mladší žáci Zbrojovky (U13) zůstávají ve finálové nadstavbě i po třech kolech...
U12: Zbrojovka v Olomouci bez bodů
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka v Olomouci bez bodů

O l o m o u c - Mladší žáci Zbrojovky (U12) podlehli ve třetím utkání nadstavby na hřišti Olomouce...