Také letos můžete tipovat výsledky soutěže a vyhrát zajímavé ceny!

Také letos můžete tipovat výsledky soutěže a vyhrát zajímavé ceny!

B r n o - Se startem nového ročníku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY spouštíme také šestý ročník celosezónní tipovačky. Tipujte v každém kole soutěže výsledky všech osmi zápasů a bojujte o zajímavé ceny!

V banku je podepsaný dres prvního mužstva, vstup do VIP lóže pro dvě osoby na jeden zápas ročníku 2020/21 a také permanentka na další rok.

Pořadí cen není stanoveno - vítěz tipovačky má zkrátka právo první volby a další v pořadí si rozeberou zbylé ceny. Je tedy jen na vás, pro kterou z cen se v případě výhry rozhodnete!

Stejně jako loni budou odměněni i nejlepší tipéři v jednotlivých kolech - každý takový obdrží dvě vstupenky na následující domácí zápas Zbrojovky. Vyhrát tak může kdokoliv, i když se zapojí třeba až v polovině ligy.

Nemění se ani bodové ohodnocení. Za přesný výsledek zápasu dostanete deset bodů, trefíte-li správně vítěze, máte body tři. K tomu navíc dva body, pakliže vám bude souhlasit alespoň brankový rozdíl. Za remízu (pokud ji netrefíte přesně) inkasujete taktéž pět bodů. Jako bonus dostanete bod, pokud alespoň správně uhodnete počet branek Zbrojovky (a přitom netrefíte výsledek).

Tipovat můžete zde

Pokud ještě nejste registrováni, stačí v příslušné sekci vyplnit jednoduchý registrační formulář a zobrazí se vám aktuální nabídka zápasů. Výsledek vyplníte a jednotlivě odešlete. O nic dalšího se již nemusíte starat - jen po skončení kola si můžete v tabulce ověřit, jak na tom jste. Případné reklamace prosíme řešit na mailu klub@fczbrno.cz.

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...