Trenér Šustr po výhře ve Vítkovicích

Trenér Šustr po výhře ve Vítkovicích

V í t k o v i c e - Mise splněna. Zbrojováci dokázali během týdne třikrát zvítězit, celkově naplno bodovali počtvrté za sebou a ve Vítkovicích si upevnili třetí příčku. Jak hodnotil zápas trenér Šustr?

"V první půli jsme vstřelili tři branky, v obraně jsme ale nebyli tak pevní, jak by bylo potřeba. Dostali jsme zbytečně gól po nedohrané situaci, pak za stavu 3:1 druhý. Překopnutá obrana, nedostoupili jsme soupeře a ten měl čas vystřelit. Báli jsme se chodit do soubojů. Podařilo se nám urvat během týdne tři výhry, máme tři body, to je hlavní pozitivum dneška," naznačil kouč, že ve výkonu opět viděl rezervy.

Brňanům se totiž opět nepovedlo proměnit některou z akcí za stavu 3:1, čímž by se mohli definitivně uklidnit. A přišel trest. "Platí pořád to stejné. Zatím jsme se nenaučili zápasy dohrávat víc v klidu."

Teď mají Brňané před sebou týden tréninku a v sobotu 18. května hostí Třinec. "V neděli nás čeká regenerační trénink, v pondělí by mělo být volno a od úterka se chystáme na Třinec. Máme dnes tři body, zápas si pochopitelně ještě rozebereme. Potřebujeme vyhrát ještě dva zbylé zápasy. Neřešíme a nepočítáme, jak kdo hraje, pořád se soustředíme na sebe. Teď je před námi jediný cíl, a tím je Třinec," uzavřel Šustr.

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

Novým majitelem klubu se stává Libor Zábranský
A-tým
25.04.2024 | Klub

Novým majitelem klubu se stává Libor Zábranský

B r n o - Fotbalový klub FC Zbrojovka Brno mění svou vlastnickou strukturu. Novým majoritním...
Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna
Ostatní
22.04.2024 | Martin Lísal

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna

B r n o - Během posledního dubnového víkendu se "áčko", rezerva i dorostenecké týmy představí na...
U12: Zbrojovka zdolala Zlín
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka zdolala Zlín

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U12) přivítali o víkendu v Horních Heršpicích mužstvo Zlína. V...