Turnaj o pohár primátorky - začínáme už tento víkend!

Turnaj o pohár primátorky - začínáme už tento víkend!

B r n o - Již jen dny scházejí do startu 15. ročníku mezinárodního žákovského turnaje O pohár primátorky města Brna! Na jih Moravy i po roce míří věhlasné týmy - Tottenham Hotspur, Manchester United, Austria Vídeň či Zenit Petrohrad! A scházet nebude ani tuzemská špička.

Dvoudenní klání začíná v sobotu 18. května. Hrát se bude jako obvykle ve čtyřech skupinách, přičemž mladí Zbrojováci se představí na Srbské (hřiště č.2), kde jim jedním ze soupeřů bude Manchester United. Tottenham vykročí za obhajobou loňského triumfu v Líšni, hrát se bude i v Žebětíně a na Spartě Brno.

Očekávaný souboj Zbrojovky s Manchesterem proběhne na "dvojce" ve 14:10, hraje se na dva dvacetiminutové poločasy a v 15:00 na zápas navazuje duel "áčka" s Třincem! A aby toho na sobotu nebylo málo, v 17:15 se na hlavním stadionu představí mládežníci z Manchesteru, kteří načnou program druhého dne.

Systém turnaje mimochodem doznal proti minulému roku jedné změny - v neděli neproběhne vyvrcholení formou play-off, ale vítězové základních skupin se na hlavním stadionu na Srbské utkají mezi sebou ve finálové skupině. Její zápasy budete moci sledovat živě na Zbrojovka TV.

Veškeré další podrobnosti, účastníky, termíny a los najdete na webových stránkách turnaje. Zde budou postupně přibývat také fotky, soupisky a aktuální výsledky, veškeré informace najdete i na facebookovém profilu turnaje.

Akce se koná s podporou města Brna a pod záštitou primátorky statutárního města Brna JUDr. Markéty Vaňkové.

další články

U17: Těsná prohra s Pardubicemi
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U17: Těsná prohra s Pardubicemi

B r n o - Také dorostenci kategorie U17 se před Pardubicemi nakonec museli sklonit. V atraktivním...
U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice

B r n o - Dorostenci Zbrojovky ve čtvrtečním utkání dorostenecké ligy přivítali Pardubice. Na...
PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...