Ladislav Krejčí: Post? Je mi to jedno, jsem hlavně rád, že hraju

Ladislav Krejčí: Post? Je mi to jedno, jsem hlavně rád, že hraju

B r n o - Zbrojováci se chystají na další domácí zápas, v neděli od 14:30 změří síly s Ústím. Tabulkový soused dokázal Brno na podzim obrat o body remízou 2:2. Jedním z hráčů, kteří tehdy skórovali, byl i Ladislav Krejčí.

„Byl to první zápas pod trenérem Šustrem, měli jsme ho dobře rozehraný, bohužel z toho byl jen bod. Soupeř byl dobrý na míči, zápas to byl hodně vyrovnaný. Ani teď nás nečeká nic lehkého, ale věřím, že se dobře připravíme a zvládneme ho.“

Zatímco v minulém utkání proti Prostějovu vybojoval Krejčí spoustu soubojů s Karlem Kroupou, teď očekává jiný duel. „Asi to bude fotbalovější. Prostějov hrál vše nahoru na Karla, Ústí vyznává jiný styl. Jejich hru jsme si rozebrali a doufám, že i pro nás to bude lepší a pro diváky také,“ věří Krejčí.

Skloňovaným tématem je v souvislosti s jeho osobou poslední dobou herní post. V reprezentaci a proti Prostějovu se vrátil do zálohy, předtím hrál stopera. „Nevím, kde nastoupím, třeba nenastoupím vůbec,“ usmívá se. „Momentálně je mi to asi jedno, jsem hlavně rád, že hraju. Snažím se a pokaždé to beru jako výzvu, chci pomoci týmu a je jedno kde. Jen samozřejmě v reprezentaci kolem toho proběhly nějaké fórky, ale nic velkého,“ prozradil. „Sestavu většinou poznáme podle posledních tréninků, ale trenér říká vždy, že se to ještě může změnit podle toho, co uvidí třeba i na posledním tréninku před zápasem. Nikdo nemá základ jistý, nikdo nemůže nic ošidit.“

Dvacetiletý odchovanec Zbrojovky věří, že Zbrojovka v neděli naváže na výhru s Prostějovem. Ta jej samozřejmě potěšila a ovlivnila i náladu v kabině. „Máme samozřejmě radost, že jsme vyhráli, ale obecně je tu od přípravy jiná atmosféra, kterou jsem ještě nezažil. Pozitivní, všichni mají dobrou náladu, kabina je zkrátka super a šlape. Věřím, že nám to vydrží,“ uzavřel Krejčí.

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...