SOUHRN: Sedmý a poslední den na soustředění

SOUHRN: Sedmý a poslední den na soustředění

M a l t a - Pobyt Zbrojováků na Maltě se chýlí ke konci, již zítra se výprava vrací zpět do mrazivého Brna. Dnes dopoledne čekal na hráče výlet po ostrově, odpoledne se pak potili v posilovně.

Po včerejším vítězném utkání s Hibernians (více zde) byl rozjezd dne volnější. Snídaně v 8:30, hodinu poté se pak všichni sešli na recepci a nasedli do autobusu směr Mdina. Tentokrát nevystoupili na nedalekém stadionu, nýbrž vyrazili přímo do středověkého města a někdejší metropole Malty.

Prohlídka "Tichého města" zabrala zhruba hodinu a většinu tohoto času ji hráčům a členům realizačního týmu zpříjemňoval více či méně hustý déšť, ke kterému se přidal studený vítr. Nad tím, zda pokračovat dále do Valletty, tak dlouho visel otazník - klubající se slunce ale dalo jasnou odpověď.

Prohlídka o něco větší Valletty zabrala přibližně dvě hodiny, hlavní město Malty stálo rozhodně za pozornost a příliš tak nevadil ani fakt, že se znovu (naštěstí jen na chvilku) spustil déšť. Zpátky v hotelu byli Zbrojováci zhruba ve dvě, čekal je oběd a krátké volno. Odpoledne pak hráči dřeli v posilovně, kde se jim věnoval kondiční trenér Josef Mlčuch.

Tím už se pobyt Brňanů na Maltě pomalu nachyloval. Večeře, balení a nařizování budíků - snídaně je totiž velmi časná, ve 4:35 opustíme hotel San Antonio a v 7:15 by mělo startovat letadlo směr Vídeň. Také v závěru soustředění můžete sledovat naše sociální sítě, kde se budou objevovat čerstvé informace a zajímavosti. A nezapomeňte, že InstaStories stále spravují Ladislav Krejčí s Martinem Ziklem, a nuda tam tedy rozhodně nehrozí!

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna
Ostatní
22.04.2024 | Martin Lísal

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna

B r n o - Během posledního dubnového víkendu se "áčko", rezerva i dorostenecké týmy představí na...
U12: Zbrojovka zdolala Zlín
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka zdolala Zlín

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U12) přivítali o víkendu v Horních Heršpicích mužstvo Zlína. V...
U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U13) hostili v utkání finálové nadstavby. Z převahy a řady šancí...