Tomáš Požár na startu přípravy

Tomáš Požár na startu přípravy

B r n o - Zatím jen s navrátilci z hostování se Zbrojovka pustila do zimní přípravy. Zbrusu nové tváře se v kabině neobjevily, dle sportovního manažera Tomáše Požára ale podoba kádru není finální.

"Nespíme a ani jsme nespali. Máme nějaké priority a na nich pracujeme. Myslím, že určitě někdo přijde, stejně jako je možné, že někdo ještě odejde. V tuhle chvíli je ale zbytečné cokoliv konkretizovat," naznačil, že žádné jednání zatím nedospělo do finále.

Zmíněnými prioritami jsou dle Požára především hráči do ofenzivní fáze, eventuálně i hráč do defenzivy. "Chceme, aby příchozí hráči byli opravdu posilou, nikoliv jen doplněním stavu. A aby zapadli do kádru i charakterově. Na stole jsou i konkrétní jména, ale znovu opakuju, že to ještě není v takové fázi, aby to mohlo jít směrem k veřejnosti. Posílit ale chceme a věřím, že se nám to podaří."

Příprava tentokrát trvá dva měsíce, Brňané zahájí boje ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE až první březnový víkend. A kromě příchodů má sportovní manažer v hlavě i odchody. Jak hráčů na hostování, tak angažmá těch, se kterými se klub po podzimu rozloučil. "I tohle řešíme. Minimálně v jednom případě už se jedná o opravdu konkrétní možnost," prozradil Požár.

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna
Ostatní
22.04.2024 | Martin Lísal

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna

B r n o - Během posledního dubnového víkendu se "áčko", rezerva i dorostenecké týmy představí na...
U12: Zbrojovka zdolala Zlín
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka zdolala Zlín

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U12) přivítali o víkendu v Horních Heršpicích mužstvo Zlína. V...
U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U13) hostili v utkání finálové nadstavby. Z převahy a řady šancí...