Eismann po Vlašimi: Pokud nebudeme víc hladoví po gólu, nebudeme vyhrávat

Eismann po Vlašimi: Pokud nebudeme víc hladoví po gólu, nebudeme vyhrávat

B r n o - Druhá domácí prohra, první pod trenérem Šustrem. Takový konec roku si Zbrojováci nepředstavovali ani v nejhorším snu. Výhru Vlašimi neodvrátil ani kapitán Pavel Eismann, který si v duelu připsal čtvrtou letošní gólovou nahrávku.

Ve 35. minutě vybídl ke skórování Petera Štepanovského, další gól už ale Brňané nepřidali. „Je to pro nás velice nepříjemná facka. Zkomplikovalo nám to cestu, kterou jsme se vydali, není to dobré,“ zuřil po utkání zkušený obránce. Zbrojovka nechytila začátek – už po šestnácti sekundách hry musela čelit penaltě. „Takhle do toho vstoupit a hned v první minutě dostat gól, kdy jsme dostali dlouhý balón za obranu a penalta, to je hodně špatné."

S týmem brzký zásah zamával. „Někdy to tak je, když dostanete branku, tak se to na vývoji podepíše. Myslím si, že deset nebo patnáct minut jsme byli zbytečně nervózní,“ hodnotil. "Asi od třicáté minuty do konce poločasu jsme měli spoustu situací a závarů, které jsme k naší smůle nedohráli. Za to jsme na konci zápasu pykali, protože ve druhé půli jsme měli spíš platonický tlak, bez efektivity ve vápně a dohraných situací. Chybí nám ten kousek, abychom to převrátili v náš prospěch. Větší energie, náboj, dostat se do šestnáctky a zvrátit to. Dostaneme tam centry, vytvoříme si situace, ale je to málo. Pokud nebudeme víc hladoví po gólu, nebudeme vyhrávat,“ kroutil hlavou.

Zbrojovce tedy čelo druhé ligy před jarní částí sezóny zase vzdálilo. „Po tom začátku se s příchodem trenéra Šustra spousta věcí změnila. Zapracovalo se na spoustě věcí. Prohra je ale velká komplikace. Je vidět, že máme nějakou tvář, ale jména vám výsledky nezaručí. Uvidíme, jaká bude příprava, ale věřím, že když uděláme nějakou šňůru, tak se snad dostaneme tam, kam chceme,“ burcuje muž s číslem pět, který v posledním zápase roku 2018 navlékl kapitánskou pásku.

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...