Novým partnerem Zbrojovky je pivovar Starobrno

Novým partnerem Zbrojovky je pivovar Starobrno

B r n o - Novým partnerem Zbrojovky je od letošní sezóny brněnský pivovar Starobrno. Tradiční brněnské pivo se tedy nově čepuje na stáncích během zápasů, k příležitosti zahájení spolupráce proběhne v úterý 16. října autogramiáda s bohatým doprovodným programem.

Té se zúčastní celkem 22 hráčů klubu, moderovat ji bude Petr Švancara. Uskuteční se v úterý 16. října od 18 do 20 hodin ve starobrněnské Pivovarské restauraci - pivnici na Mendlově náměstí. Příznivci Zbrojovky a Starobrna se mohou těšit na jedno pivo zdarma po celou dobu konání autogramiády, pokud přijdou ve „zbrojováckém“ oblečení či s doplňky, jako třeba s čepicí. Od hostesek při vstupu si vyzvednou "pivenku", na kterou pak obdrží pivo přímo od čepu zdarma.

Program se chystá i venku před pivnicí, a to v podobě různých soutěží. Zájemci mohou vyhrát spoustu pěkných dárků od obou partnerů Starobrna i Zbrojovky v jejich stáncích. Vyhrát dále mohou i vstupenky na nedělní zápas Zbrojovky s Baníkem Sokolov (21. října).

Obě strany si nově vzniklého partnerství velmi cení. „Zbrojovka je pro nás skvělý partner, na fotbal chodí celé generace Brňanů, má silnou fanouškovskou základnu. Proto jsme rádi, že jim můžeme nabídnout právě naše starobrněnské pivo, které k Brnu patří stejně neodmyslitelně jako Zbrojovka,“ konstatoval obchodní ředitel pro Moravu Pavel Sokol. A spolupráci vítá i předseda představenstva Zbrojovky Václav Bartoněk. "Je pro nás potěšující, že jsme v duchu regionální sounáležitosti mohli uzavřít smlouvu o partnerství právě s pivovarem Starobrno," uvedl.

Starobrno se stává také partnerem seriálu Tour de Club, jehož cílem je větší vzájemné propojení Zbrojovky a amatérských celků. Své partnerské kluby Zbrojovka touto cestou inspiruje a napomáhá jejich dalšímu rozvoji. Kluby se dočkají například tréninku na domácím hřišti, které vedou trenéři Zbrojovky, účasti při pravidelných náborech fotbalistů či diskuzí zástupců klubu s rodiči či trenéry.

O pivovaru Starobrno

Pivovar Starobrno stojí na Starém Brně už 146 let. Dnes jde o moderní pivovar, který zachovává tradiční výrobní postupy a používá ty nejlepší moravské a české suroviny. Portfolio starobrněnských piv zahrnuje světlé výčepní pivo Staré Brno, nejpopulárnější Medium, extra chmelený ležák Starobrno Drak a jedinečný Nefiltrovaný Ležák, který se ručně stáčí v ležáckých sklepích. Neodmyslitelnou velikonoční tradicí je už celou řadu let speciál Zelené pivo, čepované na Zelený čtvrtek. Od roku 2012 nabízí značka svým spotřebitelům nepasterizovanou podobu svých klíčových produktů.

Značce Starobrno se pravidelně daří umisťovat na předních příčkách v degustačních soutěžích. V roce 2017 získal světlý ležák Starobrno Drak druhé místo v soutěži Zlatý soudek Pivex. Na Pivu České republiky se umístil světlý ležák Starobrno Medium na třetím místě. Starobrno Drak i Starobrno Medium uspěly i v soutěži České pivo – obě piva získala ve svých kategoriích druhé místo. V roce 2018 zatím starobrněnská piva získala dvě druhá místa na Zlaté pivní pečeti. Starobrno Medium se dále umístilo jako třetí v soutěži Zlatý soudek Pivexu.

další články

VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Petr Nečas

VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného

B r n o – Zápas s Jihlavou už pozvolna spěl k remízovému výsledku – pět minut před koncem jej ale...
VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Martin Tajč

VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou

B r n o – Kouzlo nového trenérského týmu proti Jihlavě zafungovalo. Zbrojovka vydřela výhru s...
První jarní výhra! Proti Jihlavě rozhodl v závěru Granečný
A-tým
17.04.2024 | Daniel Kinc. FOTO: Petr Nečas

První jarní výhra! Proti Jihlavě rozhodl v závěru...

B R N O - Anglický týden vyplnili fotbalisté Zbrojovky pod vedením nových trenérů domácím soubojem...