Juniorka hostí od 13 hodin Třinec, hraje se na Srbské!

Juniorka hostí od 13 hodin Třinec, hraje se na Srbské!

B r n o - Juniorka Zbrojovky se letos poprvé představí na hlavním stadionu na Srbské. Od 13 hodin hostí Třinec, vstup na utkání je volný.

Zbrojovka je v tabulce čtvrtá, s pětibodovým náskokem na pátou Olomouc (do finálové nadstavby postupují první čtyři týmy). Třinec je sedmý, v prvním vzájemném utkání byl ovšem šťastnější a zvítězil 2:1. "Pro nás je důležité zápas zvládnout, protože jsme doma letos už třikrát prohráli a chceme to zlomit. Uděláme maximum, abychom zvítězili a ten odstup v tabulce zvýšili," řekl před duelem kouč juniorky Dostálek.

Zbrojovka zatím doma vydolovala šest bodů, zatímco venku deset. Naposledy brala tři ve Zlíně po výhře 3:1. "Výsledek byl tentokrát reálným odrazem situace na hřišti. Změnili jsme rozestavení, které na soupeře platilo, což nás těší. Hráči k tomu přistoupili dobře a záměr vyšel, Zlín jsme tím trochu zaskočili," popisoval Dostálek, který sáhl k rozestavení 3-4-3.

"Připravovali jsme se na to, že Zlín hraje se dvěma útočníky. Na pozici stopera nakonec naskočil i David Gáč, který už ale má o fous víc zkušeností a tak to zvládl velice dobře, byť s námi netrénoval tolik, jako zbytek týmu," pokračoval Dostálek, který do první půle nasadil i uzdraveného Ashirua. "Je na něm pochopitelně znát výpadek herní praxe, v rámci zatížení ten poločas byl až až. Celkově podalo mužstvo nadstandardní týmový výkon, jeden vedle druhého. Nebylo to jen o jednom hráči."

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...