VIDEO: Třetí kolo MOL Cupu přivádí do Brna Slovan Liberec!

VIDEO: Třetí kolo MOL Cupu přivádí do Brna Slovan Liberec!

B r n o - Třetí pohárový zápas, a první opravdu zvučný soupeř! Po venkovních výjezdech čeká na Zbrojovku prvoligový Liberec, hraje se ve středu 26. září od 18 hodin na Srbské!

S Libercem se Brňané naposledy v poháru potkali v sezóně 2007/2008, a to v semifinále. Po domácí remíze 2:2 přišla smolná prohra 1:2 a vyřazení. Brňané přitom vedli 1:0 a vstřelili i druhý gól, který ale neplatil pro ofsajd. Opakované záběry pak ukázaly, že šlo o chybný verdikt, který Zbrojovku stál dost možná finále.

V ligové soutěži se Brňanům proti Liberci dařilo střídavě. Zejména doma často vítězili, v posledním ročníku ale dvakrát podlehli. Zatímco domácí porážka 1:2 patřila do kategorie nešťastných, venkovní v poměru 0:2 byla zejména díky první půli zasloužená.

V letošní sezóně je Liberec aktuálně desátý, přičemž nastřádal navlas stejný počet bodů. Liberečtí porazili Karvinou, vyhráli v Příbrami a čtyři zápasy dovedli k remíze. Jeden z nich v Brně, kde hrává své domácí zápasy Opava. Prohry přišly v Plzni a na Spartě, k tomu pak na Dukle, ta mrzela asi nejvíc. Nový trenér Hornyák má k dispozici tradičně poměrně obměněný tým, individuálně v něm zatím ční třígólový Potočný. O branku méně vstřelil Pázler. Všechny zápasy zatím odchytal v Brně dobře známý gólman Václav Hladký.

Trenér Šustr se na konfrontaci s ligovým soupeřem těší. "Musím přiznat, že los jsem nijak neprožíval a nesledoval. Zápas bereme jako výzvu a těšíme se na něj. Budeme se snažit postavit tu nejsilnější sestavu, kterou máme," řekl před utkáním.

Jeho svěřenci museli vyhnat z hlav zklamání po sobotní remíze v Pardubicích. "S ohledem na to, kolik jsme měli šancí a že jsme vstřelili ještě jednu regulérní branku, tam zklamání bylo. Chtěli jsme vyhrát. Teď se budeme zase soustředit na svůj výkon, protože není pravda, že nemáme co ztratit. Ztratit můžeme svou tvář a cestu, po které jdeme. Chceme se zase o kus posunout," doplnil Šustr.

Na zápas za stovku

V rámci utkání na vás opět čeká poločasová soutěž, tentokrát ovšem s jedinečnou hlavní cenou v podobě tréninku s prvním mužstvem Zbrojovky. Ten proběhne v reprezentační přestávce, konkrétně 11. října (více informací již brzy!).

Vstupné na utkání je stejné, jako na druholigové zápasy - sto korun za lístek do kteréhokoliv sektoru. Permanentkáři pak mají vstup zdarma (stejně jako mládež do 160 cm v doprovodu dospělé osoby a držitelé ZTP a ZTP/P průkazu). Lístky můžete koupit online z pohodlí domova, v den utkání pak otevře hlavní pokladna ve 14 hodin.

Předprodej zde

Upozorňujeme fanoušky, že na východní tribuně bude pro utkání v provozu pouze občerstvení u tribuny A. Stánek u tribuny B bude z technických důvodů pro tento zápas uzavřen. Omlouváme se za komplikace a děkujeme za pochopení.

další články

U13: Šest gólů a výhra na Sigmě!
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U13: Šest gólů a výhra na Sigmě!

O l o m o u c - Mladší žáci Zbrojovky (U13) zůstávají ve finálové nadstavbě i po třech kolech...
U12: Zbrojovka v Olomouci bez bodů
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka v Olomouci bez bodů

O l o m o u c - Mladší žáci Zbrojovky (U12) podlehli ve třetím utkání nadstavby na hřišti Olomouce...
U17: Těsná prohra s Pardubicemi
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U17: Těsná prohra s Pardubicemi

B r n o - Také dorostenci kategorie U17 se před Pardubicemi nakonec museli sklonit. V atraktivním...