Zatím to všechno trochu vstřebávám, usmívá se čerstvý tatínek Štepanovský

Zatím to všechno trochu vstřebávám, usmívá se čerstvý tatínek Štepanovský

B r n o - Týmová kasa zase o něco zchudne - Zbrojovák Peter Štepanovský se v tomto týdnu stal poprvé otcem. Narodila se mu dcera, takže jej nemine příspěvek od spoluhráčů. Třicetiletý záložník nyní věří, že radostnou novinu oslaví v neděli symbolicky třemi body.

Dcerka Melissa přišla na svět v karvinské porodnici, má 48 centimetrů a 3000 gramů. "Ještě v úterý jsem byl na tréninku, v šest večer mi pak volali, že už pomalu jdou na sál. Narodila se po osmé, ve středu jsem dostal volno a byl s holkama v porodnici celý den," usmíval se nopovečený tatínek, který tak nakonec předstihl Lukáše Mageru. "Bavili jsme se o tom. Mají termín o dva dny později, takže už to asi taky přijde každou chvíli."

Program dalších dní bude pro Petera poněkud hektický. "Ještě za nimi jedu dnes, zítra máme trénink až pozdě odpoledne. A v pondělí se stěhujeme do nového brněnského bytu, už všichni. Nebudu tak muset dojíždět a budeme mít na sebe víc času. Zatím to všechno tak trochu vstřebávám, jsem hlavně šťastný a hrdý na obě," prozrazuje, že mu od pondělka začnou rodičovské radosti i starosti.

Ještě předtím je ale na programu nedělní utkání s Chrudimí. "Nejhezčím dárkem by byly tři body, to by úplně stačilo. Když k tomu pomůžu, budu jen rád. Snad jsme se nakopli trochu už ve Vlašimi, i když jsme tam chtěli vyhrát. Celý zápas je tlačíme a rázem je to 0:2, takové hloupé góly. Alespoň že jsme vyrovnali, i když jsme měli šance i na dokonání obratu," věří Štepanovský, že Zbrojovka v neděli konečně pozná chuť vítězství.

Zápas se bude pravděpodobně hrát ve velkém vedru, což se týká i tréninků. "Nic příjemného to není, ale za ty roky už jsem si na to zvykl, k tomuhle období to patří. Já piju hodně vody i v zimě, takže nemám nějaký zvláštní problém s dodržením pitného režimu," zakončil Štepanovský.

další články

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna
Ostatní
22.04.2024 | Martin Lísal

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna

B r n o - Během posledního dubnového víkendu se "áčko", rezerva i dorostenecké týmy představí na...
U12: Zbrojovka zdolala Zlín
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka zdolala Zlín

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U12) přivítali o víkendu v Horních Heršpicích mužstvo Zlína. V...
U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U13) hostili v utkání finálové nadstavby. Z převahy a řady šancí...