Ligové boje otevře duel s Jihlavou!

Ligové boje otevře duel s Jihlavou!

B r n o - Los FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY byl poměrně pikantní a hned v prvním kole svedl ke vzájemnému souboji dva exligové celky. Zbrojovka vyzve Jihlavu v neděli 22. července v 18 hodin a věříme, že fanouškovská kulisa bude vynikající!

Napovídá tomu i zájem o permanentní vstupenky, počet prodaných kusů překročil v těchto dnech magickou hranici jedné tisícovky (aktuálně 1013). Velký zájem je i o klubová sedadla, jednu z letošních novinek.

A jaké jsou další novinky? S inovovanou poločasovou soutěží se fanoušci mohli seznámit již minulou sobotu na utkání s Vyškovem. Pro ligové boje se sníží počet účastníků na tři, výběr ovšem zůstane stejný - do soutěže vás nominuje jen a pouze chycení vhozeného speciálního míče.

Hlavním partnerem poločasové soutěže je společnost Pohanka & Co. – hodinky a klenoty, která do soutěže věnuje jako hlavní cenu luxusní pánské hodinky značky Christian Paul. Ani další soutěžící ale nepřijdou zkrátka - čekají na ně vouchery na zboží od firmy NIKE a další ceny.

Těsně před utkáním dorazí do klubového Fanshopu zásilka zbrusu nových šál, určité změny doznají také zápasové bulletiny. pro konkrétnější informace sledujte sociální sítě klubu, kde s blížícím se termínem výkopu zveřejníme podrobnosti.

A samozřejmě můžete také využít sortimentu mobilního občerstvení, a to u vchodu na krytou západní tribunu. Stejně jako v minulé sezoně zůstává uzavřena severní tribuna (sektory R, S, T a U). Cena vstupenky do všech sektorů činí 100 korun.

Tak v neděli na Srbské. Vzhůru Brno!

další články

ROZHOVOR Z PROGRAMU: Peter Štepanovský
A-tým
18.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Martin Tajč

ROZHOVOR Z PROGRAMU: Peter Štepanovský

B r n o - Součástí včerejšího zápasového programu byl i rozhovor s Peterem Štepanovským, hrajícím...
VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Petr Nečas

VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného

B r n o – Zápas s Jihlavou už pozvolna spěl k remízovému výsledku – pět minut před koncem jej ale...
VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Martin Tajč

VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou

B r n o – Kouzlo nového trenérského týmu proti Jihlavě zafungovalo. Zbrojovka vydřela výhru s...