VIDEO: Sobotní generálka se blíží!

VIDEO: Sobotní generálka se blíží!

B r n o - Generálka na Srbské? To už tu dlouho nebylo! V posledních letech absolvovali Zbrojováci poslední prověrky před sezonou v jiných destinacích. Letos je to ale jinak - v posledním testu před ligou přijede na Srbskou Vyškov, hraje se v sobotu 14. července od 18:30 a k utkání se chystá i doprovodný program.

Čas výkopu byl oproti tomu plánovanému o půlhodinu posunut, aby fanoušci mohli v případě zájmu shlédnout utkání o třetí místo na probíhajícím světovém šampionátu.

To nejdůležitější - vstup na utkání je zdarma, otevřena bude hlavní tribuna (sektory A a B), včetně stánků s občerstvením. Prvních 200 piv a 100 limonád pak pořídíte za symbolickou cenu 19,13 korun, které následně poputují na konto Nadačního fondu Zbrojovák!

Těšit se můžete na exkluzivní poločasovou soutěž v přesnosti střelby. Té se zúčastní deset šťastlivců, kterým se v průběhu první půle podaří lapit hozené míče. A ve hře je deset cen! Celosezonní VIP vstupenky, permanentky, výjezd se Švancim, podepsaný dres či trénink s prvním mužstvem. A to trénink se vším všudy - s vybavením, pitným a stravovacím režimem, regenerací, a samozřejmě také patřičnou dokumentací! Každá tato cena je zastoupena dvakrát, přičemž první právo volby má ten nejpřesnější střelec.

Po skončení utkání bude následovat autogramiáda hráčů prvního mužstva přímo na hrací ploše.

A aby toho nebylo málo, na samotný zápas i z něj se můžete pohodlně dopravit pomocí vozidel TOP1TAXI za 50 korun na jednu jízdu. Podmínkou je mít na sobě jakýkoliv kus oblečení (dres, šálu či tričko) se zbrojováckým motivem. Pro vaše pohodlí prosíme se v případě zájmu o jízdu po utkání objednat přímo u TOP1TAXI (mail info@top1taxi.cz, telefon 14011, 844 110 110, 734 574 110), a to do soboty do 12 hodin.

Další informace budeme zveřejňovat s blížícím se datem utkání. Přijďte tedy podpořit Zbrojováky před novou sezonou! Vzhůru Brno!

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...