Šlágr dorostenecké ligy - přijďte podpořit dorostence v boji se Spartou!

Šlágr dorostenecké ligy - přijďte podpořit dorostence v boji se Spartou!

B r n o - Zbrojovka hraje v pátek na Dukle, stadion na Srbské ale o víkendu neosiří. Starší dorostenci zde totiž sehrají klíčovou bitvu s tradičním rivalem - pražskou Spartou. Ve šlágru kola jsou v sázce body v honbě za dorosteneckým titulem, který Brno nezískalo od roku 1993!

Tehdy dovedl trenér František Harašta k trofeji Petra Křivánka, Petra Kocmana, Svatopluka Habance či Miloslava Kufu. Proti Spartě se nyní postaví pod vedením Pavla Šustra talentovaní hráči ročníků 1999 a mladších - Adam Stejskal, David Moučka, Martin Kropáček či Tomáš Chyla.

Situace je hodně zamotaná. Zbrojovka vede osm kol před koncem soutěže tabulku o tři body, druhá je Sigma Olomouc. Třetí Sparta ztrácí bodů osm, má ovšem tři zápasy k dobru. A aby se to nepletlo, s Olomoucí si to rozdá o týden později.

Utkání má výkop v sobotu 28. dubna v 11:30, vstup na Srbskou je volný a otevřena bude hlavní tribuna (sektory A a B). Společně za Zbrojovku!

Podzimní vzájemný duel ovládl pražský tým nejtěsnějším poměrem 1:0. V sobotu se proti sobě postaví druhý nejlepší útok soutěže a aktuálně nejlepší defenziva. Kdo bude úspěšnější? Odpověď na tuto otázku se dozvíte v sobotu na Srbské!

Níže si prostřednictvím Zbrojovka TV můžete připomenout čtyři gólově bohaté domácí zápasy Zbrojovky v dorostenecké lize.







další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...