VIDEO: Tomáš Pilík po utkání s Plzní

VIDEO: Tomáš Pilík po utkání s Plzní

B r n o - Brňané proti Plzni bojovali statečně, na tři obdržené góly v prvním poločase ale odpověděli jen jednou. Nic na tom nedokázal změnit ani Tomáš Pilík, který nastoupil v základní sestavě poprvé od února.

„V prvních dvaceti minutách jsme je několikrát zaskočili, ale Plzeň má zkušené mužstvo a povolí soupeřům jen málo šancí. Takže pokud chcete pomýšlet na body, je třeba jich využít. My pak dostali góly ze situací,na které jsme se připravovali celý týden," mrzelo Pilíka po utkání.

Klíčové byly zejména dva zásahy v rozmezí šesti minut, pro již tak zjitřenou psychiku Brňanů to byla těžká rána. "Ve vápně jsme neobsadili všechny hráče a tak naopak Plzeň potrestala nás. Pokud dostaneme tři góly, těžko se můžeme bavit o tom, že bychom nějakým způsobem bodovali,“ pokračoval Tomáš.

V druhé půli snížil krásnou brankou Ashiru, do konce utkání ale tou dobou už zbývalo jen deset minut. Dle Pilíka pak takový gól znamená jen protrhnutí gólového půstu ve statistických zápisech. „Nic to neřeší, musíme zkrátka bojovat dál. Šanci na udržení stále máme. Poztráceli jsme hodně bodů doma, tak je nyní chceme nahnat venku. Stačí dva tři dobré výsledky po sobě a můžeme mít hlavy zase nahoře. Je to samozřejmě těžké, když body nepřibývají a zápasy ubývají,“ zakončil Pilík.

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

Změna otevírací doby Fanshopu
Ostatní
19.04.2024 | Martin Lísal

Změna otevírací doby Fanshopu

B r n o - Oficiální zbrojovácký Fanshop přechází od pondělí 22. dubna na novou otevírací dobu. Nyní...
PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....