VIDEO: Všichni na Srbskou - Zbrojovka hraje s Karvinou!

VIDEO: Všichni na Srbskou - Zbrojovka hraje s Karvinou!

B r n o - Domácí dvojboj je tu! V sobotu 31. března čeká na Zbrojovku jeho možná méně atraktivní, o to však důležitější část - duel s Karvinou. Výkop utkání je v 15:00, do té doby si stále můžete zakoupit výhodný balíček vstupenek!

Lístky na zápasy s Karvinou a Slavií (7. dubna ve 13:00) totiž pořídíte dohromady za dvě stovky, což znamená jeden zápas za stovku. Za výhodnou cenu tak získáte vstupenku na magnet jara - zápas s mistrem, při kterém si Zbrojovka navíc připomene 105. výročí založení klubu. A u toho zkrátka musíte být! Více o tom píšeme zde.


Zvýhodněný balíček vstupenek na utkání s Karvinou (31.3., 15:00) a Slavií (7.4., 13:00)


Co se utkání s Karvinou týče, má Zbrojovka soupeři co oplácet. V divokém podzimním utkání sice na hřišti soupeře vedla, pak ale domácí duel otočili. Vítězný gól padl z penalty, Brňané navíc dohrávali o deseti. V předchozí sezoně skončily oba duely remízou a Zbrojovka tak na výhru proti Karviné nadále čeká (v předcházejících měřeních sil se jednalo o jiný subjekt, jehož historii současná Karviná nepřejímá).

V zápasovém bulletinu najdete tentokrát obsáhlý a jinde nepublikovaný rozhovor s asistentem trenéra Tomášem Truchou. Těšit se samozřejmě můžete i na další fotbalové čtení, třeba o úspěšných dorostencích. Cena bulletinu je 20 korun, permanentkáři jej mají zdarma (stejně jako majitelé mobilních aplikací, v nichž je bulletin k dispozici již hodinu před výkopem).

Upozorňujeme fanoušky, že vzhledem k zahájení přípravných prací na vybudování kamerového systému bude pro celé jaro uzavřena severní tribuna. Majitelé permanentek (a doposud zakoupených vstupenek) do příslušných sektorů R, S, T a U mohou využít libovolných volných míst na komfortnější západní tribuně.

Přesunut musí být také dětský koutek (který pro nás opět zařizují Kroužky Brno), dočasně bude umístěn taktéž na západní tribuně za sektorem L. Omlouváme se za vzniklé komplikace a děkujeme za pochopení.

Kulisy jsou dány - sobota, 15 hodin, Srbská, jako soupeř Karviná. Body potřebujeme jako sůl a nejlépe to půjde s vaší podporou! Těšíme se na vás v sobotu na Srbské!

Důležité informace

  • Termín utkání: sobota 31. března, 15:00, stadion v Srbské ulici.
  • Rozhodčí: Berka - Hájek, Flimmel.
  • Vzájemné zápasy: 3 (0-2-1)
  • Nejčastější výsledek: 1:1 (2x)

další články

Novým majitelem klubu se stává Libor Zábranský
A-tým
25.04.2024 | Klub

Novým majitelem klubu se stává Libor Zábranský

B r n o - Fotbalový klub FC Zbrojovka Brno mění svou vlastnickou strukturu. Novým majoritním...
U18: Remíza v Opavě
Mládež
24.04.2024 | Martin Lísal

U18: Remíza v Opavě

O p a v a - Dorostenci Zbrojovky (U18) remizovali v dohrávce na hřišti Opavy 2:2. V první půli...
U16: Bodová série skončila v Opavě
Mládež
24.04.2024 | Martin Lísal

U16: Bodová série skončila v Opavě

O p a v a - Mladší dorostenci se ve středu vydali k dohrávce na hřiště Opavy. V divoké přestřelce...