SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci na hostování?

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci na hostování?

B r n o - Reprezentační přestávku využily druholigové celky k dohrávkám zápasů z úvodu jarní části. Do akce se tak znovu dostali Zbrojováci, kteří jaro tráví na hostování v jiných klubech.

V sestavě Pardubic se na jaře pevně zabydlel Pavel Sokol. V derby proti Hradci nastoupil znovu v základní sestavě, dostal se do zajímavé možnosti a odehrál přes hodinu. Pardubičtí nakonec exligovému soupeři podlehli 0:1 a nevyužili tak možnosti zaútočit na třetí pozici. Zůstávají čtvrtí.

Fotbalisté čtrnáctých Vítkovic zajížděli na hřiště pátého Znojma. Už jen z tohoto konstatování je zřejmé, že bod za remízu 0:0 je pro tým kouče Grmely jistě cenný. Na šance byl zápas nakonec vyrovnaný, do jedné se probil i Jakub Kučera, který po uzdravení nastoupil v základní sestavě a byl střídán dvě minuty před koncem.

Nevydařený víkend prožili fotbalisté Sokolova, kteří na hřišti Táborska podlehli 1:5. Stanislav Vávra hrál od začátku až do 78. minuty. Sokolovu patří v tabulce jedenáctá pozice.

Dvojice David Gáč - Jakub Přichystal do hry nezasáhla. Frýdek-Místek tak nedostal možnost odlepit se z poslední pozice. Tu má ovšem již tento víkend, Frýdečtí hostí Táborsko. Vítkovice vyzvou Varnsdorf a Sokolov přivítá doma Pardubice.

ČFL

Lídr třetí ligy z Chrudimi sice pro Královu Dvoru prohrával, duel ale otočil a zvítězil 2:1. Petr Rybička odehrál na hrotu útoku celý zápas, střelecky se tentokrát neprosadil.

další články

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna
Ostatní
22.04.2024 | Martin Lísal

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna

B r n o - Během posledního dubnového víkendu se "áčko", rezerva i dorostenecké týmy představí na...
U12: Zbrojovka zdolala Zlín
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka zdolala Zlín

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U12) přivítali o víkendu v Horních Heršpicích mužstvo Zlína. V...
U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U13) hostili v utkání finálové nadstavby. Z převahy a řady šancí...