Přijďte s námi darovat krev!

Přijďte s námi darovat krev!

B r n o - Chodíte darovat krev? Nebo byste rádi začali? Pak máme právě pro vás jeden horký tip - přijďte za námi ve čtvrtek 22. března do Fakultní nemocnice Brno na další pokračování úspěšné akce Daruj krev se Zbrojovkou!

Hráči Zbrojovky se rozdělí na dvě skupinky, na Transfuzním a tkáňovém oddělení budou zhruba od osmi do jedenácti plnit administrativní úkony, pomáhat v šatně či s občerstvením - a samozřejmě psychicky podporovat dárce. Narazíte tak na ně prakticky všude a samozřejmostí je prostor i pro podpisy a fotky.

A na co se kromě hráčů Zbrojovky můžete těšit? Rádio Kiss má pro vás opět připravenou sladkou či slanou snídani, každý dárce také obdrží dvě vstupenky na domácí zápas s Karvinou.

Vzhledem k dopolednímu termínu je pro pracující nutné požádat zaměstnavatele o volno - dárcovství krve je v legislativě České republiky uvedeno v řadě obecně závazných právních přepisů, jejichž společným jmenovatelem je úkon ve veřejném zájmu.

A nezapomeňte také, že z organizačních důvodů je nezbytné se k odběru objednat, a to na bezplatné lince 800 900 097 (neplatí pro prvodárce).

Více zde.

Hlavním smyslem akce Daruj krev se Zbrojovkou je propagace dárcovství a nábor prvodárců. Spolupráce klubu s Transfuzním a tkáňovým oddělením FB Bohunice trvá od září 2013.



další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...