VIDEO: Čtvrtý den na soustředění

VIDEO: Čtvrtý den na soustředění

L a r a - Den po utkání s Dunajskou Stredou čekal na Zbrojováky jen jeden trénink. Dopoledne se poprvé podívali na trávník místního Mardan Stadium. Odpoledne pak měli hráči volno, večer je čekala regenerace a mítink.

Neděli mohli hráči oslavit o hodinu delším spánkem, snídaně byla určena až na devátou. Krátce po ní se Zbrojováci vydali na trénink. Místo tréninkového hřiště je tentokrát čekal pažit osmitisícového Mardan Stadium. Někdejší stánek Antalyasporu už slouží jen pro trénink a přípravné zápasy, i tak ale má své kouzlo.

Na programu byly převážně taktické věci a trénink nakonec trval více než hodinu a půl. Po obědě měli hráči volno. Někteří se vydali do nedaleké Lary, jiní zamířili k moři. Zvláštností hotelu je, že na pláž dopravuje ubytované loď - nachází se totiž až za průplavem. Cesta trvá normálně tři minuty, nám ale zabrala trochu více času. Podrobnosti zjistíte na klubovém Facebooku.

Před večeří byla na programu regenerace, po večeři zhruba hodinový mítink. Masérská linka jela jako obvykle až do deseti hodin. Zhruba v tu dobu dorazil do hotelu také reprezentant Tonda Růsek, čímž se naše výprava stává kompletní.

Zítra jsou na programu dvě tréninkové jednotky, poztří pak utkání proti Borisovu (15:00 SEČ). Pro podrobnosti, fotky a videa sledujte i nadále náš web a sociální sítě!

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

U16: Ve Zlíně startuje závěr Marečkova memoriálu!
Mládež
16.04.2024 | Martin Lísal

U16: Ve Zlíně startuje závěr Marečkova memoriálu!

B r n o - Dorostenci Zbrojovky (U16) vymění v tomto týdnu ligové boje za závěr prestižního...
PREVIEW: Zbrojovka vyzve Jihlavu!
A-tým
16.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Zbrojovka vyzve Jihlavu!

B r n o - Už s novými trenéry vyzve Zbrojovka v rámci vloženého středečního kola Jihlavu - Tomáše...
Věřím, že je v našich silách tým pozvednout, hlásí nový trenér Kříž
A-tým
15.04.2024 | Martin Lísal

Věřím, že je v našich silách tým pozvednout, hlásí...

B r n o – V neděli dovedl mužstvo k důležité výhře v Lanžhotě, ve středu se o něco podobného pokusí...