Sedm bitev za devět stovek - do prodeje jdou permanentky na jarní část ligy

Sedm bitev za devět stovek - do prodeje jdou permanentky na jarní část ligy

B r n o - Začínáme s Olomoucí, končíme s Jihlavou. Na Srbské se Zbrojovka ve zbytku sezony představí celkem sedmkrát, nechybí ani šlágry v podobě bitev se Slavií či Plzní. Chcete u toho být? Pak si pořiďte zvýhodněnou permanentku na jarní zápasy!

Její cena je 900 korun, důchodci pak permici pořídí za pětistovku. V ceně je také zápasový bulletin na každé utkání. I s ohledem na fakt, že na samostatné zápasy se jednorázová sleva nevztahuje, jsou jarní permanentky cenově velmi výhodné.

Prodej permanentek probíhá individuálně, kontaktní osobou je Barbora Mrlíková (telefon 602 332 775, mail mrlikova@fczbrno.cz).

Jednorázové vstupné na zápasy Zbrojovky stojí v předprodeji 150 korun, v den utkání pak 200 korun. Výhodnější tak je pořídit si lístek s předstihem. Tím navíc eliminujete riziko fronty a vstupenku si můžete vybrat a zakoupit v klidu a v pohodlí domova. Děti do 160 cm mají vstup zdarma.

Držitelé permanentek mohou během sezony čerpat z řady výhod a benefitů. Kromě zmíněného bulletinu zdarma třeba v brněnském vydavatelství Host (Radlas 5) nakoupí se slevou 25 %. Při svezení s Top1Taxi Brno se zase může těšit na bonusovou cenu za každý kilometr jízdy (přičemž koruna z každého kilometru putuje na podporu zbrojovácké mládeže). Pro další výhody a benefity sledujte webové stránky Zbrojovky!



další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...