Informace k výjezdu na Slovácko

Informace k výjezdu na Slovácko

Hned na úvod prvoligové zápasy je pro fanoušky brněnské Zbrojovky připraven atraktivní výjezd. Blízká destinace, útulný stadion, léto v plném proudu, řada bývalých tváří Zbrojovky, první zápas Brna po návratu mezi elitu - to vše slibuje sobotní výlet do Uherského Hradiště. Přinášíme vám proto sumář informací o "Zbrojovácké invazi na Slovácko". AKTUALIZOVÁNO O ČAS A MÍSTO ODJEZDU

Výkop samotného utkání je naplánován na sobotu 28. července v 19 hodin. Tomu je uzpůsoben i čas odjezdu, který nakonec pořadatelé z OS Zbrojováci stanovili na 16 hodin. Pozor, jedná se opravdu o čas odjezdu, proto je samozřejmě potřeba dojít dříve, aby nedošlo ke zpoždění. Odjíždět se bude od zbrojovácké restaurace u Daana (mapa zde ).

Pokud vás první výjezd sezony v krásném letním čase láká, můžete se stále ještě přihlásit také - stačí jen zaslat na adresu zbrojovaci@gmail.com přihlašovací mail. Cena výjezdu je 300 korun (250 pro držitele Karty zbrojováka), zahrnuje dopravu a speciální tričko. Cena vstupenky na utkání je 150 korun.

Pokladny do sektoru hostí by měly být otevřeny zhruba dvě a půl hodiny před zápasem, umístění standardně vybaveného sektoru a přístupovou cestu k němu naleznete v přiloženém plánku.

Nemáte-li tedy na nadcházející víkend program a zajímá vás, jak si Zbrojovka povede po návratu do nejvyšší soutěže, není nic jednoduššího - vypravte se na Slovácko a podpořte brněnské fotbalisty v boji o první letošní body!

Plánek stadionu

další články

Změna otevírací doby Fanshopu
Ostatní
19.04.2024 | Martin Lísal

Změna otevírací doby Fanshopu

B r n o - Oficiální zbrojovácký Fanshop přechází od pondělí 22. dubna na novou otevírací dobu. Nyní...
PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....