Juniorka prohrála ve Zlíně 0:3

Juniorka prohrála ve Zlíně 0:3

Z l í n - Junioři Zbrojovky si připsali druhou prohru 0:3 za sebou. Také na hřišti Zlína měli šance, ty ale nepřetavili v branky. Všechny góly Zlína padly v první půlhodině utkání.

Trenér Zbrojovky Vladimír Michal nasadil do utkání oba nováčky - Chico Gomes nastoupil od začátku, Taiwo odehrál po domluvě závěrečných patnáct minut.

Jinak se sestavy obou soupeřů hemžily hráči z ligovými zkušenostmi. Jeden z nich - Robert Bartolomeu - se hned ve 2. minutě prosadil a otevřel skóre utkání. Stejný hráč pak přidal z penalty druhý gól a když se ve 26. minutě trefil Mlýnek, vypadalo to s nadějemi Zbrojovky hrozivě.

Brňané přitom paradoxně nebyli horším týmem, jen podruhé za sebou obdrželi lekci z efektivity. Střeleckou smůlu měl zejména Koné - před přestávkou minul lobem bránu, po pauze pak sice míč do sítě dostal, radost mu ale sebral velmi přísně zdvižený praporek pomezního.

Snaha Zbrojovky nevedla až do závěrečných minut ke svému cíli a výsledkem tak byla druhá porážka 0:3 v řadě. V tabulce patří Brňanům aktuálně šestá pozice.