SOUHRN: Letní příprava v číslech

SOUHRN: Letní příprava v číslech

B r n o - Šest zápasů, dvě vítězství, sedm vstřelených gólů. Taková jsou ve stručnosti zápasová čísla z letošní letní přípravy. V následujícím souhrnu se budeme věnovat podrobným statistikám a nabídneme vám také videosestřihy všech zápasů.

Zbrojovka v přípravě vybojovala dvě výhry, obě poměrem 2:1 - v generálce s Kayserisporem a v Nitře. K remíze se Zlatými Moravci (1:1) pak přidala tři porážky - 2:3 s Trnavou, 0:2 s Českými Budějovicemi a 0:1 s Düsseldorfem.

Kanonýrem přípravy se stal třígólový Miloš Kratochvíl. O zbylé góly se podělili Tomáš Pilík, Milan Lutonský, Francis Koné a testovaný Matej Jakúbek.

Co se týče zápasové porce, pětice hráčů naskočila do všech duelů. Jedná se o obránce Petra Pavlíka, Tadase Kijanskase a záložníky Tomáše Pilíka, Milana Lutonského a Ladislava Krejčího.

Na opačném pólu tabulky jsou testovaní hráči (zmíněný Jakúbek a Pavel Pilík), Radek Buchta a Musefiu Ashiru, ti zasáhli do jediného zápasu. Specifickým případem pak je Michal Škoda, který se k týmu připojil až v pondělí, tedy po odehrání generálky.

Nejvíce minut? Petr Pavlík

Největší minutáž si v přípravě nakonec zaknihoval novopečený kapitán Petr Pavlík - 420 minut. Na hranici 400 minut se dostali Tadas Kijanskas a Tomáš Pilík.

O místo mezi tyčemi se letos podělili jen dva gólmani. Mladší Pavel Halouska naskočil do pěti zápasů, odchytal 325 minut a inkasoval sedm gólů. Zkušenější Dušan Melichárek se do branky postavil poprvé v Nitře, celkově zasáhl do tří zápasů a během 215 minut obdržel dvě branky, z toho jednu z penalty.

Sestřihy zápasů na Zbrojovka TV







další články

ROZHOVOR Z PROGRAMU: Peter Štepanovský
A-tým
18.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Martin Tajč

ROZHOVOR Z PROGRAMU: Peter Štepanovský

B r n o - Součástí včerejšího zápasového programu byl i rozhovor s Peterem Štepanovským, hrajícím...
VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Petr Nečas

VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného

B r n o – Zápas s Jihlavou už pozvolna spěl k remízovému výsledku – pět minut před koncem jej ale...
VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Martin Tajč

VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou

B r n o – Kouzlo nového trenérského týmu proti Jihlavě zafungovalo. Zbrojovka vydřela výhru s...