Souboj legend se blíží, v prodeji už jen tisíc lístků!

Souboj legend se blíží, v prodeji už jen tisíc lístků!

B r n o - Již tuto sobotu (3. června) proběhne Za Lužánkami velkolepý turnaj fotbalových osobností - Souboj legend. Jedním ze zúčastněných týmů bude i Zbrojovka, vstupenky na akci můžete zakoupit v úterý a ve čtvrtek také v našem Fanshopu!

Celé klání proběhne v prostoru bývalého zimního stadionu a potrvá celý den, chybět nebude ani doprovodný program. První zápas se hraje v 9:30, finále je naplánováno na 17:40.

Zbrojovka pošle do boje i velká jména. V akci se objeví Ríša Dostálek, Jan Maroši, Petr Křivánek, Milan Pacanda, Marcel Cupák, Zdeněk Valnoha, Marek Zúbek, Patrik Siegl, Martin Zbončák, Zdeněk Cihlář, Tomáš Abrahám a mnozí další. V brance nastoupí Martin Doležal a Radim Vlasák - a chybět samozřejmě nemůže Petr Švancara, jeden z organizátorů akce.

Tím druhým je Luděk Zelenka, který navlékne dres Liberce. Kromě těchto dvou týmů se turnaje zúčastní ještě Barcelona, Sparta, Slavia, Bohemians, Baník Ostrava, Olomouc, Slovan Bratislava a Slovácko. Deset týmů se rozdělí do dvou skupin, dva nejlepší z každé postoupí do semifinále.

Kompletní rozlosování, časy a veškeré další informace najdete na webu www.soubojlegend.cz

Celkový výčet hráčů je opravdu velkolepý. Zbrojováky jsme si již představili, z Barcelony dorazí například autor dvou branek na světovém šampionátu v roce 1994, Španěl Ion Goikoetxea. Jeho spoluhráč Tijani Babangida se také může pochlubit gólem na mistrovství světa, s Nigérií navíc v roce 1996 dobyl olympijské zlato.

Úspěšný národní tým z přelomu tisícileté budou reprezentovat Marek Jankulovski, Tomáš Galásek, René Bolf, Tomáš Ujfaluši nebo Jaroslav Blažek. Z dalších jmen zmiňme Jiřího Novotného, Vratislava Lokvence, Jirku Jarošíka, Romana Bednáře, Václava Svěrkoše, trio došků (bratři Tomáš a Lukáš a jmenovec Libor), Tomáše Polácha, Jana Trousila... Těch jmen je zkrátka celá řada a určitě tedy bude nač se těšit!

Fanoušci Zbrojovky budou mít v tomto týdnu možnost zakoupit vstupenky exkluzivně ve Fanshopu na Srbské, a to v úterý a čtvrtek od 14 do 18 hodin. Po celý týden pak probíhá předprodej také v prodejně Top4Football na Bubeníčkově 13. "V prodeji je zhruba tisícovka lístků. V případě, že lístek zakoupit nestihnete, můžete jej získat v sobotu přímo na stadionu. Pro aktuální informace o počtu zbývajících lístků sledujte webové a facebookové stránky turnaje," doplnil čerstvé informace Luděk Zelenka.

Výtěžek ze vstupného poputuje na konto Nadačního fondu Zbrojovák. Na samotném turnaji bude mít Zbrojovka také svůj stánek se sortimentem Fanshopu.

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...