Co nabídne Fanzona během utkání s Plzní?

Co nabídne Fanzona během utkání s Plzní?

B r n o - Fotbalová sobota se blíží! Také před utkáním s Plzní (20. května, 17:00) jsme pro vás nachystali Fanzonu s doprovodným programem. Na házenkářském hřišti Vodova se otevře dvě hodiny před výkopem, tedy v 15:00.

Co bude její součástí? Chybět pochopitelně nesmí stánek s občerstvením a možností posezení. Opodál budou hostesky Nadačního fondu Zbrojovák s kasičkami, do kterých můžete přispět na konto fondu. Pod střechou nad sektorem M otevře stánek Fanshopu, svou prezentaci satelitní a internetové televize nabídne také Digi TV.

Předprodej: Zbrojovka - Plzeň, 20.5. 2017 17:00

Velkým lákadlem budou i tentokrát soutěže, které si pro vás připravila firma Fotbaltour.cz. V nafukovací aréně si můžete zahrát fotbálek dva proti dvěma či změřit rychlost vlastní střely. A ve hře nebudou ledajaké ceny - v banku se ocitnou lístky na fotbalové EURO U21 v Polsku a také zájezdy na letní AUDI Cup. Seznam účastníků je velkolepý - s domácím Bayernem změří síly Atletico Madrid, FC Liverpool a AC Milán!

Zajímavou tipovací soutěž nabídne také AAA Auto, ve hře budou dvě hlavní ceny - zájezd za 30 tisíc korun a auto na víkend zdarma. Duo Petr Švancara - Luděk Zelenka vám zase osobně prodá vstupenky na červnový Souboj legend.

V dalším stánku se představí Fakultní nemocnice Brno, konkrétně preventivní program Interní kardiologické kliniky. Sestřičky z klinky zájemcům změří tlak či hladinu cukru v krvi. Naši partneři z brněnské ZOO opět nachystali atraktivní program pro nejmenší. Přítomni by měli být i zástupci zvířecího světa, ježek Pepík a užovka Agáta. Proti Zlínu přinesli štěstí, snad tomu tak bude i tentokrát. A chybět nebude ani stánek Rádia Petrov.

Co tedy nyní potřebujete vědět? Hraje se v sobotu 20. května v 17 hodin, v 15 hodin otevírá Fanzona. Po utkání proběhne autogramiáda. Loučí se Zavoš, přijede Plzeň a bude to zkrátka velkolepé. U toho nesmíte chybět!

Rozhovor s Pavlem Zavadilem



další články

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....
U16: V Marečkově memoriálu druzí
Mládež
18.04.2024 | Martin Lísal

U16: V Marečkově memoriálu druzí

Z l í n - Až v posledním utkání Marečkova memoriálu nalezli dorostenci Zbrojovky přemožitele....