Ve druhém utkání Tipsport ligy se Zbrojovka utká se Zlínem

Ve druhém utkání Tipsport ligy se Zbrojovka utká se Zlínem

Po neúspěchu s Jihlavou čeká na Brňany další zápas zimní Tipsport ligy, ve kterém narazí na druholigový Zlín. Utkání startuje v neděli 13. ledna ve 13 hodin.

Zlínští v prvním zápase vyšli také bodově naprázdno, podlehli Slovácku po boji 2:3. Ve druhém utkání se střetli s Jihlavou a díky trefě Malcharka z penalty získali bod za remízu 1:1. Rremíza to ovšem byla poměrně drahá, po zápase totiž měli dle klubového webu zdravotní problémy hned tři hráči - Bača, Bublák a Kubica.

Absence hráčů ovšem na úvod přípravy hlásí i Brno, takže lze těžko předjímat, v jakých sestavách oba soupeři nastoupí. Dnešní utkání je každopádně pro vývoj skupiny hodně důležité, kdo chce pomýšlet na postup, měl by získat tři body.

Duel začíná v areálu Tréninkového centra mládeže v Brněnských Ivanovicích ve 13 hodin, vstupné stojí 50 Kč. Pro fanoušky bude zajištěn textový online přenos.

Něco o soupeři

Zlín je celkem, který má bohaté zkušenosti s nejvyšší soutěží, do které by se rád vrátil. Naposledy mezi elitou působil v sezoně 2008/09. Po podzimní části ztrácí na druhé Znojmo sedm bodů, což není nepřekonatelná propast.

Na soupisce nalezneme známá jména - jedná se například o gólmana Kořínka, univerzála Malcharka či špílmachra Polácha, který brněnské prostředí dobře zná ze svého angažmá na jihu Moravy.

další články

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna
Ostatní
22.04.2024 | Martin Lísal

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna

B r n o - Během posledního dubnového víkendu se "áčko", rezerva i dorostenecké týmy představí na...
U12: Zbrojovka zdolala Zlín
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka zdolala Zlín

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U12) přivítali o víkendu v Horních Heršpicích mužstvo Zlína. V...
U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U13) hostili v utkání finálové nadstavby. Z převahy a řady šancí...