Podobný gól už jsem kdysi dal, usmíval se Tashchy

Podobný gól už jsem kdysi dal, usmíval se Tashchy

B r n o - To byl gól! Zbrojovka čekala na domácí trefu dva zápasy, ale ta pak stála za to. Borys Tashchy zvedl diváky ze sedaček krásnou brankou, která zaskočila všechny přítomné - včetně jejího autora. Položil tak základ k výhře nad Jabloncem.

„Díky bohu už to tam spadlo, to nám hodně pomohlo v celém zápase. Abych byl ale upřímný, nemyslel jsem to takhle. Prostě jsem chtěl nacentrovat a naštěstí to spadlo do brány. Kdysi už jsem podobný gól dal, ale tehdy jsem to tak chtěl. Zato dnes to bylo štěstí,“ popsal svoje záměry na začátku rozhovoru.

Na Borysovi je v posledních zápasech vidět větší rozehranost, což vyústilo již ve druhou branku ve druhém utkání za sebou. „Proti Spartě nám gól k výhře nepomohl, ale už tam jsme hráli velmi dobře a jsem rád, že se nám na to podařilo navázat. Já i celý tým jsme velmi šťastní. Prostě tři body, skvělý výkon a skvělá sobota,“ zářila nadšením jarní zbrojovácká akvizice.

Mrzelo jej ale, že nepřidal další góly. „Jsem naštvaný, že jsem neskóroval víckrát. Už proti Spartě jsem měl spoustu šanci, dnes také. Mohl jsem dát gólů víc. Budu určitě dál pracovat a snažit se jako doteď. Už jsem si také víc zvykl na tým a českou ligu. Ta je hodně o bojovnosti. Hráči jsou tu doslova hladoví po soubojích, takže teď to ode mě může být ještě lepší,“ našel i přes vstřelenou branku rezervy na svém výkonu a stanovil si tak jasný cíl do zbývajících utkání.

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

Zápasový bulletin na utkání se Spartou B
A-tým
29.03.2024 | Martin Lísal

Zápasový bulletin na utkání se Spartou B

B r n o - V den utkání je tu samozřejmě i čerstvý zápasový bulletin, který je k přečtení online na...
U13: Šest gólů a výhra na Sigmě!
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U13: Šest gólů a výhra na Sigmě!

O l o m o u c - Mladší žáci Zbrojovky (U13) zůstávají ve finálové nadstavbě i po třech kolech...
U12: Zbrojovka v Olomouci bez bodů
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka v Olomouci bez bodů

O l o m o u c - Mladší žáci Zbrojovky (U12) podlehli ve třetím utkání nadstavby na hřišti Olomouce...