Zbrojovka rozdávala dětem radost

Zbrojovka rozdávala dětem radost

Fotbalisté A-týmu Zbrojovky se v tomto týdnu zúčastnili několika charitativních akcí v rámci projektu Naše Zbrojovka dětem. V pondělí navštívili brněnskou Dětskou nemocnici, v úterý a ve středu se rozjeli po dětských domovech na jižní Moravě.

Rozzářené dětské tváře byly tím nejvýstižnějším ohodnocením prospěšnosti této akce. Na všech místech měla návštěva fotbalistů podobný průběh - krátké představení, předvedení fotbalových dovedností s aktivním zapojením dětí, improvizovaná beseda, návštěva pokojů, společné i individuální focení s hráči, autogramiáda s podepisováním kartiček a plakátů. A především rozdávání spousty dárků, které klub jednak vybral od fanoušků při posledním domácím ligovém utkání s Příbramí a pak také věnoval prostřednictvím vedení, hráčů, zaměstnanců i partnerů klubu.

Pondělního odpoledne v Dětské nemocnici se z hráčů zúčastnili Petr Švancara, Pavel Mezlík, Radek Petr a Petr Buchta, v úterý zavítala do dětských domovů v Mikulově a Hodoníně čtveřice Luděk Pernica, Martin Doležal, Martin Husár a Milan Halaška, ve středu pak navštívila děti v Boskovicích a Tišnově sestava Josip Šoljič, Milan Lutonský, David Pašek a Václav Hladký. Kromě nezapomenutelných zážitků a dárků obdržely děti v dětských domovech také pozvání na některé z ligových utkání Zbrojovky v jarní části Gambrinus ligy.

Fotogalerie zde.





další články

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice

B r n o - Dorostenci Zbrojovky ve čtvrtečním utkání dorostenecké ligy přivítali Pardubice. Na...
PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...