Turnaj talentů přinesl čistou radost z fotbalu

Turnaj talentů přinesl čistou radost z fotbalu

Real Madrid, Liverpool, Barcelona, Chelsea, Arsenal. tyto věhlasné kluby se o uplynulém víkendu (9.12.) sešly na Turnaji talentů v Brněnských Ivanovicích. O co ve skutečnosti šlo?

Takzvaný Turnaj talentů je vlastně kláním vybraných hráčů spřátelených klubů z Brna a okolí. Hráči z nich se společně s hráči Zbrojovky rozdělili do pěti týmů, které se utkaly systémem každý s každým. O výsledek ale šlo až v poslední řadě.

Hlavním cílem bylo si pořádně zahrát a vymačkat z hráčů to, co umí. Turnaj zpestřily v polovině dovednostní soutěže (slalom, rychlost, přesnost, tvrdost střely).

To, že si na sebe noví spoluhráči zvykli velice rychle, dokazují i následující čísla - zatímco v první polovině padlo 20 branek, v té druhé (po sehrání malých Zbrojováků a ostatních hráčů) plných 46!

Podobné turnaje se uskuteční ještě tři. Dodejme ještě, že kromě hráčů Zbrojovky se turnaje zúčastnili i vybraní hráči (a trenéři) z klubů Svratka Brno, ČAFC Brno, Sparta Brno, Nordic Brno, FC Ivančice, Kohoutovice, AFK Tišnov, SK Žebetín a Adamov.

Nominace Brna

Bojanovský David, Černý Kamil, Daňhel Petr, Dokládal Alex, Gamba Daniel, Hlucháň Filip, Jakubčík Petr, Janderka Radomír, Julínek Patrik, Karpíšek Jaromír, Dobrovodský Martin, Kos Ondřej, Novák Martin, Šlapanský Ondřej, Kluska František, Srba Tomáš, Mensa Eduard, Williams Calum. Trenéři: Fikes Jan, Buchta Radek.

další články

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice

B r n o - Dorostenci Zbrojovky ve čtvrtečním utkání dorostenecké ligy přivítali Pardubice. Na...
PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...