Krejčí s Růskem skórovali v reprezentačním dresu!

Krejčí s Růskem skórovali v reprezentačním dresu!

B r n o - Mladí Zbrojováci Antonín Růsek a Ladislav Krejčí minulý týden vyměnili počínající brněnskou zimu za dubajské slunce. S národním týmem U18 zde odehráli dva zápasy proti Spojeným arabským emirátům - a dařilo se jim nadmíru!

V prvním utkání nastoupili oba od začátku. Růsek se ve 35. minutě gólově prosadil a jeho branka nakonec celý zápas rozhodla. "Po kombinaci na pravé straně mi spoluhráč prostrčil míč do vápna, já zakončil křížnou střelou na zadní tyč," popsal Tonda jedinou trefu úvodního mače.

Druhé utkání skončilo výhrou národního týmu 3:0, poslední ze tří gólů vsítil Ladislav Krejčí, který stejně jako Růsek střídal. "Využil jsem špatné rozehrávky soupeře, zachytil míč a vystřelil na zadní tyč. Jsem rád, že mi to tam konečně padlo," usmíval se druhý z brněnských reprezentantů.

Dubajská mise tak pro reprezentaci skončila úspěšně. "Byl to takový přípravný kemp, naším cílem bylo oba zápasy vyhrát, což se nám povedlo. Navíc bez obdržené branky. V obou případech to bylo zasloužené, soupeře jsme přehráli," referoval Růsek.

Během týdenního pobytu stihli hráči pochopitelně poznat i Dubaj samotnou. "Ubytovaní jsme byli ve fotbalovém centru asi dvacet kilometrů od Dubaje, s výborným zázemím. Do centra jsme se dostali jen jednou, ale byl to parádní zážitek. Zavezli nás k pláži vedle nejdražšího hotelu v Dubaji, pak k nákupnímu centru vedle nejvyšší budovy na světě - Burdž Chalífa," líčil Krejčí.

další články

V derby s Vyškovem vystřelil bod Alijagić
A-tým
20.04.2024 | Daniel Král

V derby s Vyškovem vystřelil bod Alijagić

D R N O V I C E - Povzbuzeni domácí výhrou nad Jihlavou, zajížděli Zbrojováci k dalšímu utkání...
Změna otevírací doby Fanshopu
Ostatní
19.04.2024 | Martin Lísal

Změna otevírací doby Fanshopu

B r n o - Oficiální zbrojovácký Fanshop přechází od pondělí 22. dubna na novou otevírací dobu. Nyní...
PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....