Trenér Habanec hodnotí utkání ve Zlíně

Trenér Habanec hodnotí utkání ve Zlíně

Z l í n - Zbrojovka na hřišti Zlína sahala po bodu, nakonec ale odjela po prohře 1:2 s prázdnou a připsala si tak čtvrtou letošní porážku. Jak viděl zápas trenér Svatopluk Habanec?

Na pozápasové tiskovce se shodl se svým protějškem Páníkem v tom, že diváci sledovali poměrně zajímavé utkání. "Troufnu si říci, že na šance jsme soupeře předčili. Bohužel jsme udělali dvě hrubky, v závěru už to byla taková hektika, hráli jsme na riziko a další branky bohužel už nedali. Jsem dnes trochu smutný, protože utkání by slušela spíše remíza 2:2," komentoval Habanec.

Ten musel před zápasem znovu trochu improvizovat se sestavou. "Stále nám chybí křídelní hráči Litsingi, Štohanzl a Přichystal. Není to žádné brečení, ale realita. Je to pro nás trošku problém a hru to ovlivňuje, nicméně je šance, že se přes reprezentační přestávku Štohanzl s Přichystalem zapojí a nachystají," věří Habanec, že pro utkání s Příbramí se kádr rozšíří.

Na lavičku Zbrojovky dnes kromě Růska s Krejčím usedl i Ondřej Vintr, který za juniorku v poslední době nastupuje jako levý bek. Chyběl naopak Stanislav Vávra, přeřazený dočasně do juniorky. "Ve zbývajících podzimních zápasech se musíme snažit uhrát co nejvíc bodů. Dnes jsme mohli získat alespoň jeden, například Polákova střela volala po gólu, gólem ale neskončila a proto vyhráli domácí," zakončil kouč.

další články

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice

B r n o - Dorostenci Zbrojovky ve čtvrtečním utkání dorostenecké ligy přivítali Pardubice. Na...
PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...