Nezvládli jsme to takticky, mrzelo po Slavii Přichystala

Nezvládli jsme to takticky, mrzelo po Slavii Přichystala

B r n o - Brněnská kabina po utkání se Slavií štěstím pochopitelně nezářila, musela vstřebávat rok nepoznané pocity z porážky. Jedním z mála hráčů, který měl alespoň nějaký důvod k radosti, byl střelec jediné branky Přichystal.

Dvacetiletý hráč, který se teprve pomalu seznamuje s první ligou, prožívá poměrně vydařené období. Proti Spartě připsal první ligový gól v kariéře, v Jablonci zaznamenal gólovou přihrávku a proti dalšímu z pražských "S" se trefil znovu. „Dostal jsem dobrou přihrávku, jejich brankář vyběhl docela pozdě a nechal si na zadní tyči velký prostor, tak jsem mu to tam uklidil,“ popisoval svoje mazácké zakončení.

Rozpovídal se pak i o svém celkovém výkonu. „První poločas z mojí strany nebyl špatný. Ve druhé půlce jsem ještě mohl několikrát lépe nahrát a výsledek jsme měli otočit, pak bych byl určitě mnohem spokojenější,“ našel si brněnský mladík i přes vstřelený gól nějaké rezervy.

Zde však veškerá jeho radost končila, z celkového výsledku si totiž jako zbytek domácího týmu nic pozitivního odnést nemohl. „Hned na začátku jsme v zápase zaspali, dostali jsme gól, při kterém jsme blbě vyřešili odražený míč a už jsme se vezli," komentoval výkon svého týmu v první půli. „V druhé půlce to pak bylo úplně to stejné. Říkali jsme si, že nepodceníme začátek, a stejně se to stalo,“ hodnotil zklamaně druhé dějství.

„Dnes jsme to celkově nezvládli takticky. Nikdo z nás na centrech nebyl tam, kde měl být. Řekli jsme si, že stoperům vždy bude pomáhat jeden záložník, dnes tam u těch odražených balónů ani jeden nebyl,“ doplnil další příčiny brněnského neúspěchu. „Teď se zkrátka budeme muset zase vrátit nohama zpátky na zem a začít úplně od znova a makat. O víkendu se pak musíme pokusit porazit alespoň Mladou Boleslav,“ vytyčil Jakub pro sebe a pro spoluhráče nelehký úkol do následujících dnů.

další články

U13: Šest gólů a výhra na Sigmě!
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U13: Šest gólů a výhra na Sigmě!

O l o m o u c - Mladší žáci Zbrojovky (U13) zůstávají ve finálové nadstavbě i po třech kolech...
U12: Zbrojovka v Olomouci bez bodů
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka v Olomouci bez bodů

O l o m o u c - Mladší žáci Zbrojovky (U12) podlehli ve třetím utkání nadstavby na hřišti Olomouce...
U17: Těsná prohra s Pardubicemi
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U17: Těsná prohra s Pardubicemi

B r n o - Také dorostenci kategorie U17 se před Pardubicemi nakonec museli sklonit. V atraktivním...