Juniorka zvítězila v Třinci jasně 4:0

Juniorka zvítězila v Třinci jasně 4:0

T ř i n e c - Junioři Zbrojovky potřetí za sebou zvítězili - na hřišti Třince nasázeli čtyři góly, neinkasovali ani jednou. V tabulce jim s devíti body patří šestá příčka.

Junioři se v utkání znovu mohli opřít o pomoc několika hráčů z řad prvního mužstva - v bráně se činil Veselý, v poli nastoupili Jovanović, Kučera, Sedlák a Přichystal.

Ve velkém horku zahájili zápas lépe hosté. Hned v úvodu měl slušnou možnost po rohovém kopu Jovanović, Adamuška ještě odolal. O pár minut později už ale v souboji s Jakubem Přichystalem tahal za kratší konec provazu a Zbrojovka tak šla do vedení.

Třinec mnoho šancí neměl, výjimkou byl nepřesný Meleckého pokus. Brňané byli přesnější, po Koláčného příhře se před Adamušku probil Ondřej Vintr a bylo to rázem o dva góly. Hodně blízko gólu byl také mladý Růsek. Dvě šance neproměnil, v závěru půle už se ale mohl radovat. Jeho pokus Adamuška jen vyrazil a exbrněnský stoper Muamer Avdić míč usměrnil do vlastní sítě. Po první půli tak Brňané disponovali komfortním náskokem.

Krátce po pauze se musel činit Veselý, který vyrazil Tobiášovu střelu. Pak už hrálo zase Brno a po zásluze se střeleckého úspěchu dočkal také Antonín Růsek, který upravil na 4:0.

Ve zbytku utkání se Brňané již neprosadili, odevzdaný Třinec se do šancí vůbec nedostával a duel tak skončil vysokou výhrou hostujícího celku. Ta byla již třetím úspěchem v řadě, navíc pokaždé s čistým kontem. Další zápas čeká na Zbrojováky po reprezentační pauze, kdy hostí pravděpodobně v neděli 11. září Bohemku.