VIDEO: Zbrojovka hostí v Tuřanech Skalicu, duel můžete sledovat živě

VIDEO: Zbrojovka hostí v Tuřanech Skalicu, duel můžete sledovat živě

B r n o - Na Zbrojováky čeká před odjezdem na soustředění do Kaprunu ještě jeden přípravný mač. V pátek 15. července vyzvou na hřišti v Tuřanech slovenskou Skalicu. Duel se slovenským druholigovým celkem má výkop v 17 hodin.

Zápas se odehraje na hřišti klubu SK Tuřany (viz mapa). Pokud to z práce do Tuřan nestihnete včas, můžete zápas sledovat živě prostřednictvím Zbrojovka TV.

Zbrojovka ještě do utkání nenasadí Jana Poláka, stejně jako Paška a pravděpodobně Jovanoviće. "David Pašek už s námi trénoval, ale ještě ho chceme pošetřit, Jovanović doléčuje drobné zranění, jinak bychom měli být kompletní," prozradil asistent trenéra Richard Dostálek.

Se Skalicou se brněnské týmy potkávají poměrně často, naposledy "áčko" svého soupeře na podzim zdolalo 3:2. Tehdy byla Skalica ještě prvoligová, jarní stíhací jízdu za záchranou ale nakonec nezvládla a pro letošek se tak musí spokojit s druhou nejvyšší slovenskou soutěží. "Měli těžké jaro, nehráli ani na svém stadionu. Po sezoně odešli trenéři Pišta Horný a Jozef Majoroš, u týmu je nyní Jozef Kostelník," přibližuje Dostálek, který proti "Záhorákom" ještě v zimě vedl juniorku.

Duel je posledním herním testem před odjezdem do rakouského Kaprunu, kde se Zbrojováci utkají s německým celky VfB Stuttgart a FC St. Pauli. Podrobnosti k soustředění přineseme v samostatném článku. Jisté už nyní je, že do Rakouska neodcestují Jiří Janoščin a David Štrombach, pro něž klub shání hostování.

další články

Změna otevírací doby Fanshopu
Ostatní
19.04.2024 | Martin Lísal

Změna otevírací doby Fanshopu

B r n o - Oficiální zbrojovácký Fanshop přechází od pondělí 22. dubna na novou otevírací dobu. Nyní...
PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....