Už máte svou permanentku?

Už máte svou permanentku?

B r n o - Do utkání se Slavií, kterým Zbrojovka zahájí novou sezonu, zbývají necelé tři týdny. V plném proudu nadále je prodej permanentek na nadcházející sezonu - průběžná čísla jsou oproti minulým letům prozatím slušná.

V první vlně našlo své majitele více než 500 permanentek, v současnosti probíhá druhá vlna prodeje - každé úterý a čtvrtek od 14 do 18 hodin ve zbrojováckém Fanshopu.

O tom, že mít vlastní permici se vyplatí, se Zbrojováci přesvědčili na sklonku minulé sezony, kdy jsme poprvé od přesunu na Srbskou museli odmítat zájemce o vstupenku - duel se Spartou byl totiž vyprodaný! Souhrn dalších důvodů, proč se permanentka hodí, nabízíme níže.

  • Let balónem. Díky spolupráci s flotilou Balon.cz mohou vylosovaní majitelé permic vyhrát vyhlídkový let balónem nad Brnem. Startuje se ihned po skončení jednoho z domácích zápasů (s výkopem v 17 hodin), směr letu už bohužel nezáleží na nás - ale jistě to bude stát za to!
  • Zbrojovka Cashback Card. Permanentkáři mohou zažádat o tzv. Zbrojovka Cashback Card. Více o výhodách této karty píšeme v samostatném článku.
  • Programy zdarma. Při předložení permanentky u vstupu na stadion obdržíte zápasový bulletin zdarma.
  • Výhoda pro firmy a živnostníky. Cenu za nákup permanentní vstupenky lze na vyžádání zahrnout do firemních nákladů jako krátkodobý pronájem.
  • Program BrnoCityCard. Permanentní vstupenky jsou součástí programu BrnoCityCard. Díky Zbrojovácké permanentce můžete po jejím předložení u ostatních partnerů programu získat stejnou slevu nebo benefit jako všichni držitelé karet. BrnoCityCard Vám otevře dveře k desítkám slev a benefitů v centru Brna.

další články

Novým majitelem klubu se stává Libor Zábranský
A-tým
25.04.2024 | Klub

Novým majitelem klubu se stává Libor Zábranský

B r n o - Fotbalový klub FC Zbrojovka Brno mění svou vlastnickou strukturu. Novým majoritním...
Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna
Ostatní
22.04.2024 | Martin Lísal

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna

B r n o - Během posledního dubnového víkendu se "áčko", rezerva i dorostenecké týmy představí na...
U12: Zbrojovka zdolala Zlín
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka zdolala Zlín

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U12) přivítali o víkendu v Horních Heršpicích mužstvo Zlína. V...