Před ligou na Svoboďák!

Před ligou na Svoboďák!

B r n o - Začátek nové sezony se kvapem blíží - a také letos nebude před úvodním výkopem chybět tradiční setkání Zbrojováků s fanoušky. Zapište si do diářů, že 27. července se objeví Zbrojovák na Svoboďáku!

Jak již z názvu vyplývá, zaštiťuje akci Nadační fond Zbrojovák a koná se na Náměstí Svobody. Bohatý program začne v 17 hodin a skončí kolem deváté.

Jeho podrobný harmonogram zveřejníme v průběhu dalších dní, již teď ale můžeme prozradit, že součástí bude autogramiáda hráčů a realizačního týmu, koncerty skupin Lidopop a Synkopy 61 a rozmanité fotbalové atrakce. K tomu pivko za 20 korun a další občerstvení.

Na místě bude možné vyhrát vstupenky na utkání se Slavií (31. července, 19 hodin), stejně jako získat permanentky na novou sezonu. Celým programem vás tentokrát provede populární herec a představitel Nadačního fondu Zbrojovák Václav Svoboda.

Chybět nebude ani doprovodný program pro děti, který organizuje nezisková organizace Kroužky, regionální pobočka Brno. Dorazit tedy můžete s potomstvem všech věkových kategorií. Na děti čekají stanoviště, kde si mohou vyzkoušet aktivity jako Vědecké pokusy, Tvořivé dílny, 112 - Mladý záchranář a Vaření. Budeme se na vás těšit ve středu 27. července od 17 hodin!

další články

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice

B r n o - Dorostenci Zbrojovky ve čtvrtečním utkání dorostenecké ligy přivítali Pardubice. Na...
PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...