Junioři zakončili sezonu prohrou v Teplicích

Junioři zakončili sezonu prohrou v Teplicích

T e p l i c e - O týden později než "áčko" zakončili sezonu také brněnští junioři. Po prohře s Duklou bohužel vyšli střelecky naprázdno i v Teplicích, kde podlehli taktéž 0:2.

Junioři proti Teplicím ještě nikdy nevyšli bodově naprázdno a na severu republiky toužili zakončit sezonu vítězně. V úvodu byli také Zbrojováci lepším týmem, nedokázali ale mírnou převahu přetavit v gól.

Ve velké šanci se ocitl ve 37. minutě Marek Vintr - pláchl obraně, udělal kličku gólmanovi, míč ale v cestě do sítě zastavil vracející se obránce Teplic.

Zlomový moment přišel krátce před pauzou, a bohužel pro Brno se jednalo o dvojitý úder. Chukwuma a Richter skórovali v rozmezí čtyř minut a dali tak Teplicím komfortní náskok do druhé půle.

Zbrojovka se ve druhé půli pochopitelně snažila o kontaktní gól, nebylo jí ale přáno. Koláčný trefil z přímého kopu břevno, Skalák lapil Šemberovu hlavičku a hosté tak vyšli podruhé za sebou střelecky naprázdno. Brňané tak zakončí sezonu na sedmé příčce, pokud je nepřeskočí v závěru ročníku Plzeň.