Naše Zbrojovka je Vaše!

Naše Zbrojovka je Vaše!

Dnes byly spuštěny nové internetové stránky Naše Zbrojovka, které jsou věnovány stoletému výročí fotbalového klubu FC Zbrojovka Brno.

Fotbalová Zbrojovka slaví v roce 2013 stoleté výročí a za tuto dlouhou dobu prožili její příznivci, hráči a funkcionáři spoustu opojných momentů. Při příležitosti významného jubilea chceme poprosit všechny, v jejichž srdcích má Zbrojovka své pevné místo, o spolupráci na projektu Naše Zbrojovka. Díky němu můžete zveřejnit svůj příběh, který je založen na Vašem srdečním vztahu s klubem. Ke krátkému textu přiložte také fotografii, ať už svoji, nebo třeba nějakého předmětu, který má souvislost se Zbrojovkou a Vaším příběhem. Své příběhy posílejte na email nasezbrojovka@fczbrno.cz. Nejlepší příspěvky zveřejníme a jejich autoři budou oceněni.

Celý projekt je založen na stoleté tradici klubu a jeho úspěšná realizace závisí zejména na Vás - věrných fanoušcích. Přispějte proto i Vy svým dílem k oslavám významného výročí, protože "Naše Zbrojovka" je především Vaše!

Zároveň vyzýváme ke spolupráci všechny fanoušky, kteří by se chtěli podílet nejen na obsahu tohoto webu, ale i na připravované veřejné výstavě, či tvorbě chystané publikace ke stoletému výročí. Pokud máte doma zajímavé historické fotografie, dokumenty, odznaky či jiné relikvie, kontaktujte prosím tiskového mluvčího klubu opět na emailové adrese nasezbrojovka@fczbrno.cz. Předem děkujeme za Vaše příspěvky!

Stránky Naše Zbrojovka naleznete zde.

další články

Novým majitelem klubu se stává Libor Zábranský
A-tým
25.04.2024 | Klub

Novým majitelem klubu se stává Libor Zábranský

B r n o - Fotbalový klub FC Zbrojovka Brno mění svou vlastnickou strukturu. Novým majoritním...
U18: Remíza v Opavě
Mládež
24.04.2024 | Martin Lísal

U18: Remíza v Opavě

O p a v a - Dorostenci Zbrojovky (U18) remizovali v dohrávce na hřišti Opavy 2:2. V první půli...
U16: Bodová série skončila v Opavě
Mládež
24.04.2024 | Martin Lísal

U16: Bodová série skončila v Opavě

O p a v a - Mladší dorostenci se ve středu vydali k dohrávce na hřiště Opavy. V divoké přestřelce...