Návštěvníci Komety mají na Zbrojovku poloviční slevu

Návštěvníci Komety mají na Zbrojovku poloviční slevu

Po předložení komeťácké permanentky nebo vstupenky z dnešního utkání s Litvínovem mají návštěvníci nedělního fotbalového utkání Zbrojovky s Příbramí padesátiprocentní slevu.

Hráči, realizační tým i vedení Zbrojovky přijali pozvání na dnešní utkání Komety s Litvínovem, přičemž kapitán týmu Petr Švancara vhodí úvodní buly zápasu 20. kola hokejové extraligy.

Dnešní návštěva hokejového utkání je jedním z dalších kroků, vedoucím ke spolupráci a vzájemné podpoře Zbrojovky a Komety, tedy dvou nejvýznamnějších brněnských sportovních klubů. Zároveň má atmosféra utkání mužstvo nabudit před důležitým nedělním zápasem s Příbramí. "Pro naše hráče to může být inspirující. Výborná atmosféra v Kajot Areně dokáže hokejisty vybičovat k obrovskému nasazení a bojovnosti. A ty budeme určitě potřebovat i my proti Příbrami," uvedl sportovní ředitel Zdeněk Kudela.

Stejně jako hráče Komety čeká důležitý domácí souboj také Zbrojovku, která nastoupí v neděli od 17 hodin na domácím trávníku proti Příbrami. „Zbrojovka i Kometa jsou mojí srdeční záležitostí a myslím, že by to tak měl mít každý Brňák. My svými hlasivkami Kometu určitě podpoříme a doufám, že stejnou podporu budeme mít v neděli i my od všech brněnských fanoušků. Je to náš poslední domácí zápas v tomto kalendářním roce a potřebujeme v něm nutně vyhrát, abychom měli větší klid pro zimní přípravu,“ řekl zraněný kapitán Zbrojovky a velký milovník hokeje Petr Švancara, jenž se dnes večer zhostí čestného úkolu při vhození úvodního buly.

Přijďte Zbrojovku podpořit!

Všichni fanoušci, kteří si na utkání Komety s Litvínovem zakoupili vstupenku, budou mít po jejím předložení v den zápasu poloviční slevu na duel Zbrojovka – Příbram, a to do sektorů J, K, L, M a N. Místo běžných 90 korun tedy zaplatí pouze 45. To stejné samozřejmě platí i pro majitele permanentní vstupenky nebo klubové karty na Kometu. Na utkání jste srdečně zváni!

další články

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice

B r n o - Dorostenci Zbrojovky ve čtvrtečním utkání dorostenecké ligy přivítali Pardubice. Na...
PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...