Jakub Řezníček: S bývalými spoluhráči se nehecujeme, pokecáme až po zápase

Jakub Řezníček: S bývalými spoluhráči se nehecujeme, pokecáme až po zápase

B r n o - Na kontě jedenáct gólů, v občance jako místo narození Příbram. Pro předzápasový rozhovor jsme snad ani nemohli nikoho jiného vybrat. Pro Jakuba Řezníčka bude nedělní duel s Příbramí specifický.

Proti rodné Příbrami se postavil už na podzim, říjnový duel skončil remízou 1:1. "Bude to pro mě trošku pikantnější, ale jinak to beru jako každý jiný zápas. Chci jej vyhrát a chci, abychom dosáhli na čtyřicet bodů," ujistil Řezníček.

Stejně jako na podzim ani teď nechystá nějakou speciální hecovačku s bývalými spoluhráči. "Na to já nejsem. Hovory ani zprávy si nevyměňujeme. Pokecáme až po zápase. Příbram teď neprožívá dobré období, mají i smůlu. Těžko říct, čím to je. Každý tým zažívá horší časy, oni to mají teď. Mužstvo je ale zkušené, myslím, že se z toho vylížou. Doufám, že až po tomhle zápase," usmál se jedenáctigólový střelec Brna.

Ten se na Příbram moc ohlížet nechce, soustředí se hlavně na svůj výkon. "Hrajeme doma, chceme vyhrát. Mít čtyřicet bodů by znamenalo zase větší naději na dobré umístění. Poháry neřešíme, není ani jisté, že se do nich z pátého místa dostaneme. Navíc na přeskočení Slavie bychom potřebovali bodovat i venku, což se nám na jaře povedlo jen jednou. Ale i udržení šestého místa by bylo fajn," vzhlíží Řezníček k nejlepšímu umístění Zbrojovky od návratu do ligy.

Co se soukromí týče, vazby s Příbramí Jakub stále udržuje. "Jezdím tam za rodinou přibližně jednou týdně, když je volno. Přece jen to není žádný blázinec, jen 250 kilometrů po dálnici, to se dá," prozrazuje.

další články

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....
U16: V Marečkově memoriálu druzí
Mládež
18.04.2024 | Martin Lísal

U16: V Marečkově memoriálu druzí

Z l í n - Až v posledním utkání Marečkova memoriálu nalezli dorostenci Zbrojovky přemožitele....