Škoda a Keresteš zabodovali ve statistikách 24. kola

Škoda a Keresteš zabodovali ve statistikách 24. kola

B r n o - Páteční utkání nabídlo i přes nepříznivé povětrnostní podmínky vynikající podívanou. Souboj Zbrojovky s Bohemkou diváky bavil, pro domácí skončil příznivě - Brňané zvítězili 2:1 a nadchli dle ohlasů i nestranné fanoušky. Dva z hráčů zaujali také individuálními výkony a zapsali se do statistik velmi výrazně.

Základní statistiky jsou jasné - Miroslav Keresteš si připsal dvě asistence, Michal Škoda vítězný gól. Vytáhlý útočník si po utkání liboval, že na mokrém trávníku se mu hrálo skvěle. To je vidět i na statistice naběhaných metrů. V ní je Škoda s počinem 12 114 metrů nejlepší v celé soutěži a ovládl tak statistiku Maratonec kola!

Přes naběhaných deset kilometrů se mimochodem dostali ještě Jakub Řezníček, Alois Hyčka, Matúš Lacko, Lukáš Zoubele a Miroslav Keresteš. Právě Keresteš navíc zabodoval ve druhé "běžecké" statistice. S 398 metry ve sprintu se stal Sprinterem kola, k tomu jako bonus ovládl také Chance Index. Ten ukazuje, který z hráčů chystá pro své spoluhráče nejvíce šancí - zohledňuje přihrávky do gólových šancí, předfinální přihrávky a přihrávky do šestnáctky.

Co se dalších statistik týče, Brňané byli šestým nejčastěji střílejícím mužstvem, měli procentuálně nejvyšší úspěšnost při křížných a tzv. klíčových přihrávkách, třetí nejvyšší úspěšnost v soubojích. Škoda byl s pěti střeleckými pokusy třetím nejaktivnějším kanonýrem.

další články

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice

B r n o - Dorostenci Zbrojovky ve čtvrtečním utkání dorostenecké ligy přivítali Pardubice. Na...
PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...