VIDEO: Starší dorost proti Jablonci koncertoval a zvítězil 5:0

VIDEO: Starší dorost proti Jablonci koncertoval a zvítězil 5:0

B r n o - Starší dorostenci pokračují v jarní jízdě, v páteční předehrávce 24. kola doma smetli Jablonec. Základ k výhře položil v první půli čistý hattrick Janoška, další gól přidal uzdravený Růsek. Po změně stran završil výsledek pohotovou dorážkou Kroutil.

Mladí Zbrojováci začali pořádně zhurta - přestáli dvě standardky soupeře a udeřili. Po Ulbrichově přiťuknutí se k míči dostal Antonín Růsek, nic nevymýšlel a napálil jej pod břevno. V další možnosti uzdraveného reprezentanta zastavil praporek pomezního.

Pak si vzal slovo Dominik Janošek. Po standardce se kousek za vápnem dostal k odraženému míči a nádhernou ranou jej poslal do sítě - 2:0. Za dalších pět minut si na levé straně pohrál s obráncem a propálil Klementa podruhé, čistý hattrick pak zkompletoval ve 31. minutě, kdy obešel tentokrát rovnou gólmana.

Otřesený Jablonec prostřídal a mohl snížit, Záleský v bráně Zbrojovky nicméně proti Jelínkově sólu potvrdil, že si zápasy v posledních dnech opravdu užívá. Ve druhé půli už byla hra Brňanů bohorovnější, do šancí se tolik netlačili, přesto se dokázali prosadit. Po rohovém kopu se k dorážce dostal Miroslav Kroutil a svým prvním letošním gólem upravil na konečných 5:0.

Trenér Šustr: "Do utkání jsme vstoupili aktivně a po prvním poločase jsme zaslouženě vedli 4:0. I přes určité polevení ve druhé půli jsme duel zvládli s přehledem, za což jsme rádi."

VIDEO: Starší dorost proti Jablonci koncertoval a zvítězil 5:0
18.03.2016 | Martin Lísal

VIDEO: Starší dorost proti Jablonci koncertoval a...

B r n o - Starší dorostenci pokračují v jarní jízdě, v páteční předehrávce 24. kola doma smetli...