Klub děkuje fanouškům za výtečnou podporu na Slovácku

Klub děkuje fanouškům za výtečnou podporu na Slovácku

B r n o - Fanoušci Zbrojovky připravili hráčům v sobotním utkání na Slovácku takřka domácí podporu. Prezentovali se choreografií, fandili od začátku až do samého závěru takřka bez přestávky. Klub by jim touto cestou chtěl poděkovat.

Brňané v utkání po boji podlehli 1:2, v samém závěru zahrávali tři rohové kopy, do vápna se vydal i gólman Melichárek. Fotbalové štěstí se na nás tentokrát neusmálo, přesto se jednalo o velmi silný moment - podpora brněnského kotle právě v tuto chvíli kulminovala. Navzdory prohře to zkrátka byla sobota, na kterou se nezapomíná.

To potvrdil i Milan Lutonský. "Ve druhé půli jsme hráli proti sektoru našich fanoušků, bylo to hodně znát. Po vyrovnání pak ještě víc. Hnali nás za druhým gólem, to se nám bohužel nepovedlo, ale podpora byla hodně cítit," komentoval.

Část fanoušků na výjezd, organizovaný oficiálním fanklubem OS Zbrojováci, vyrazila vlakem. Druhá část pak vyjela z Lužánek v autokoloně, vedené Petrem Švancarou. Ten zažil podobný zápas v létě 2012 ještě jako hráč. "Myslím, že to bylo srovnatelné, možná lepší. Tím, že jsem se pohyboval po celém stadionu, jsem měl možnost porovnat oba kotle a přišlo mi, že ten brněnský byl hlučnější, pestřejší, zkrátka víc slyšet. Mám velkou radost, že fanoušci celý výjezd vnímají také pozitivně," řekl Švancara.

Podobný model výjezdu byl zvolen i pro podzimní utkání ve Zlíně. "Rádi bychom v tom pokračovali, touto cestou chceme jít. Budeme přemýšlet, který další venkovní zápas vybereme, a zkusíme to zase nahecovat," doplnil "Švanci".

Takže ještě jednou díky všem a příště snad už s lepším výsledkem!

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

Novým majitelem klubu se stává Libor Zábranský
A-tým
25.04.2024 | Klub

Novým majitelem klubu se stává Libor Zábranský

B r n o - Fotbalový klub FC Zbrojovka Brno mění svou vlastnickou strukturu. Novým majoritním...
Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna
Ostatní
22.04.2024 | Martin Lísal

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna

B r n o - Během posledního dubnového víkendu se "áčko", rezerva i dorostenecké týmy představí na...
U12: Zbrojovka zdolala Zlín
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka zdolala Zlín

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U12) přivítali o víkendu v Horních Heršpicích mužstvo Zlína. V...