Návrat na brněnský trávník nemohl být lepší, radoval se Hyčka

Návrat na brněnský trávník nemohl být lepší, radoval se Hyčka

B r n o - Povedlo se! Zbrojovka v prvním domácím zápase v roce 2016 porazila Olomouc 2:0, o branky se podělili Řezníček s Hyčkou. Právě pro Aloise, který se v zimní přestávce vrátil z hostování, to byl snový návrat na Srbskou - dal gól, navíc byl po zásluze zvolen mužem zápasu.

"Je to neuvěřitelné, lepší návrat do Brna jsem si nemohl přát," uculoval se drobný křídelník. "Strašně moc jsme chtěli vyhrát, což se povedlo. Ten gól je pro mě sladká třešnička."

Hyčkův nejlepší moment přišel krátce po změně stran. Lackův centr doputoval k Zavadilovi, ten se neukvapil a zpětnou přihrávkou poslal míč Hyčkovi. "Zavoš mi míč nádherně sklepnul, pak už jsem se snažil ten míč tlačit dolů a k tyči, což se povedlo," popisoval chebský rodák.

Brno v utkání předvedlo výborný výkon a branek mohlo vsítit více. Sám Lojza měl na noze třetí gól, tentokrát ale míč do sítě nedostal. "Trenér mi říkal, že když se přede mnou otevře prostor, tak můžu vyjet. V té druhé šanci ke mně propadl balon, ale bohužel jsem nedal. Důležité ale je, že jsme soupeře přehráli, obzvláště doma, kde je povinnost hrát aktivně dopředu," usmíval se.

Na Lojzovi bylo hodně vidět, jak moc si zápas užívá. "Říká se, že s jídlem roste chuť. Musím se ale přiznat, že v závěru jsem se musel trošku krotit, aby se náhodou nestal průšvih," povídal. Diváky také pobavila gólová oslava, kterou si Hyčka doslova vychutnal. "Na podzim v Ústí jsem pár gólů dal, takže už to mám nacvičené. Byl to nepopsatelný pocit, takže doufám, že mi to vydrží," rozplýval se borec, který se do dnešního odpoledne v lize trefil dvakrát.

Výsledek tedy přinesl tři body do tabulky a potvrzení toho, že Zbrojovka na Srbské body rozdává nerada. "Vítězství nám do další fáze sezóny určitě pomůže, 25 bodů je slušný počin, snad to takhle půjde dál," doufá nejlepší hráč sobotního duelu.

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

Změna otevírací doby Fanshopu
Ostatní
19.04.2024 | Martin Lísal

Změna otevírací doby Fanshopu

B r n o - Oficiální zbrojovácký Fanshop přechází od pondělí 22. dubna na novou otevírací dobu. Nyní...
PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....