Nový dres oficiálně představen!

Nový dres oficiálně představen!

B r n o - Středa plná novinek. Kromě generálního partnera Zbrojovka představila i nový dres od firmy Nike. Křest spolu s následnou autogramiádou proběhl v Galerii Vaňkovka.

Nový dres pochází z kolekce Nike Challenge a je opět vyroben pomocí jedinečné technologie Dri Fit. Oproti tomu loňskému se liší tmavým pruhem i límcem. Nový je také generální partner - portál Flatstore.

Právě zástupkyně generálního partnera Veronika Likóová dres spolu se sportovním ředitelem Kudelou a kapitánem Zavadilem pokřtila. "Ať jsou vítězné," znělo z pódia i z davu.

Křest proběhl pár minut po páté hodině odpolední, do té doby byly dresy utajeny. I týmové focení proběhlo tentokrát za zavřenými dveřmi. Nové plakáty i kartičky už byly také nachystány, a vzápětí jich bylo zapotřebí - odstartovala autogramiáda hráčů "A" týmu.

Šestice Zavadil, Pašek, Zoubele, Melichárek, Řezníček a Vávra se usadila na pódiu, zbytek týmu u stolků pod ním. Kartičky s inovovaným designem (díky za ně patří tradičně ateliéru Fotex) šly na dračku, nového majitele našlo i prvních pár dresů. Jeden dres (a tři permanentky k tomu) navíc vyhrálo kvarteto šťastných fanoušků, které vylosoval trenér Václav Kotal.

Četný dav se rozešel krátce před šestou. Nebylo zbytí, hráče čekal odpolední (či spíše podvečerní) trénink. Věřme tedy, že přání všech se vyplní a nové dresy přinesou (nejen) v sobotu co nejlepší výsledek.





Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

ROZHOVOR Z PROGRAMU: Peter Štepanovský
A-tým
18.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Martin Tajč

ROZHOVOR Z PROGRAMU: Peter Štepanovský

B r n o - Součástí včerejšího zápasového programu byl i rozhovor s Peterem Štepanovským, hrajícím...
VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Petr Nečas

VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného

B r n o – Zápas s Jihlavou už pozvolna spěl k remízovému výsledku – pět minut před koncem jej ale...
VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Martin Tajč

VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou

B r n o – Kouzlo nového trenérského týmu proti Jihlavě zafungovalo. Zbrojovka vydřela výhru s...