SYNOT liga zve na „Víkend otců“. V pětadvacátém kole poděkuje otcům s rodinami

SYNOT liga zve na „Víkend otců“. V pětadvacátém kole poděkuje otcům s rodinami

Zvláštní péče se ve dvacátém pátém kole SYNOT ligy dočkají otcové se svými potomky. Česká nejvyšší soutěž si této skupiny fanoušků velmi váží, a proto připravila akci s názvem „Víkend otců“. Toto ligové kolo bude věnováno právě otcům s dětmi. Dočkají se speciálního programu a slev, které pro ně SYNOT liga a jednotlivé kluby připravily.

„Každý z nás si jistě vzpomíná na svou první návštěvu ligového utkání přímo na stadionu a v drtivé většině jsme ho navštívili s tátou. Tento vztah je pro nás velmi důležitý, a proto ho chceme maximálně rozvíjet,“ prozradil Dušan Svoboda, šéf SYNOT ligy. „V pětadvacátém kole tátové od rodin, za předpokladu, že na fotbal vezmou vedle potomka ideálně i mámu, budou nejrůznějším způsobem zvýhodněni. Je to společný projekt všech klubů SYNOT ligy,“ uvedl Svoboda.

Jakých výhod a benefitů se otcové, potažmo rodiny s dětmi dočkají? „Na všech osmi stadionech, kde se odehraje kompletní pětadvacáté kolo SYNOT ligy, budou pro tuto skupinu fanoušků připraveny speciální akce. Program pro děti, autogramiády hráčů, ale i zvýhodněné vstupné u vybraných klubů. Věřím, že si rodiny tento ligový víkend maximálně užijí,“ dodal Daniel Hajný, ředitel komunikace profesionálních soutěží.

Projekt, který se nese v duchu hesla #DíkyTáto, podpořili jak kluby, tak samotní hráči, ale i známé osobnosti, jenž mají k ligovému fotbalu velmi blízko.

„Můj kamarád a herec Honza Jiráň mi jednou řekl, že podle jeho otce se příjmení a příslušnost ke klubu dědí po otci. Snažil jsem se tohle přenést i na své syny, kteří se mnou chodí na Bohemku,“ svěřil se herec Ivan Trojan, který podpořil „Víkend otců“.

„Můj tatínek je fotbalový rozhodčí, takže můj vztah k fotbalu vznikl v dětství právě díky tátovi. Od malička jsme společně s maminkou a sestrou jezdily na jeho zápasy, kde pískal a fandily mu. Takže i mě přivedl k fotbalu tatínek,“ přiznala Česká Miss z roku 2012 Tereza Chlebovská.

I ona bude přímo na stadionu sledovat nástupy doprovodu hráčů v tričkách s logem „Víkendu otců“ či společné focení fotbalistů před bannerem, který poděkuje všem otcům, kteří přivedli své děti k fotbalu.

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...